sling-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amit.. Gupta." <amitg...@adobe.com>
Subject RE: buildbot failure in ASF Buildbot on sling-trunk
Date Sat, 01 Feb 2014 12:13:24 GMT
The integration tests are passing locally for bundles/extensions/models but failing in ci with
following message
01.02.2014 11:46:52.889 *INFO* [FelixStartLevel] org.apache.sling.installer.core BundleEvent
STARTING
01.02.2014 11:46:53.108 *INFO * [main] Startup completed
60496 [main] INFO org.apache.sling.models.it.RemoteIT - Server not ready after 60 seconds,
giving up
Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 0, Time elapsed: 60.52 sec <<< FAILURE!
org.apache.sling.models.it.RemoteIT  Time elapsed: 60.52 sec  <<< ERROR!
java.lang.AssertionError: Server not ready after 60 seconds, giving up
	at org.junit.Assert.fail(Assert.java:88)


-----Original Message-----
From: buildbot@apache.org [mailto:buildbot@apache.org] 
Sent: 01 February 2014 17:18
To: dev@sling.apache.org
Subject: buildbot failure in ASF Buildbot on sling-trunk

The Buildbot has detected a new failure on builder sling-trunk while building ASF Buildbot.
Full details are available at:
 http://ci.apache.org/builders/sling-trunk/builds/235

Buildbot URL: http://ci.apache.org/

Buildslave for this Build: osiris_ubuntu

Build Reason: scheduler
Build Source Stamp: [branch sling/trunk] 1563397
Blamelist: amitgupt

BUILD FAILED: failed compile

sincerely,
 -The Buildbot



Mime
View raw message