shiro-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daedalus <m.nis...@asc-sb.de>
Subject Problems with shiro's native session management and SSO
Date Tue, 16 Aug 2011 10:51:18 GMT
Hello, 

I have the following setup:

One EAR archive with a lot of EJB projects and some web applications. 

I read in the forum that I could archive Single Sign on if I use shiros
native Sessions management. 

So I changes my shiro.ini to enable it, but SSO is still not working. 

Description: 
I open web application 1 and login.
Now I assume that I don't need to login to the other web applications
because I'm already authenticated. So I enter a restricted path of web
application 2. But now I'm directly redirected back to the login page. Also
my sessions is terminated, so I have to login myself also on web application
1 again. 

Each Web Application has shiro.ini (The content is always the same). And
each web application defines in it's web.xml:

 <filter>
        <filter-name>ShiroFilter</filter-name>
       
<filter-class>org.apache.shiro.web.servlet.IniShiroFilter</filter-class>
    </filter>
    <filter-mapping>
        <filter-name>ShiroFilter</filter-name>
        <url-pattern>/*</url-pattern>
    </filter-mapping>


See the attachements for my shiro.ini 

http://shiro-user.582556.n2.nabble.com/file/n6690861/shiro.ini shiro.ini 

--
View this message in context: http://shiro-user.582556.n2.nabble.com/Problems-with-shiro-s-native-session-management-and-SSO-tp6690861p6690861.html
Sent from the Shiro User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message