shale-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joost Schouten (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (SHALE-429) init and prerender not called with tiles contained in a tiles layout navigated to.
Date Wed, 21 Mar 2007 14:00:51 GMT

     [ https://issues.apache.org/struts/browse/SHALE-429?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Joost Schouten updated SHALE-429:
---------------------------------

    Attachment: test_files.zip

Attached you'll find the files I used to show the issue. Change the faces-config.xml and tiles.xml
files so that they correctly reference the backing bean and pages. Deploy and browse to the
test_index.jsf. There will be two links, one to the jsf page directly calling init and prerender
correctly, the other to a tiles layout, just calling init() when an EL reference to the backing
bean is made. 

> init and prerender not called with tiles contained in a tiles layout navigated to.
> ----------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: SHALE-429
>                 URL: https://issues.apache.org/struts/browse/SHALE-429
>             Project: Shale
>          Issue Type: Bug
>          Components: Tiles
>    Affects Versions: 1.1.0-SNAPSHOT
>         Environment: windows, tomcat, MyFaces
>            Reporter: Joost Schouten
>         Attachments: test_files.zip
>
>
> When I navigate to a tiles layout, prerender is not called on the tiles in the layout.
Init is only called when an EL call is made to any of it's variables from the page. It should
be initialized once the page is detected as a tile on the page, and prerender should be called
before rendering right?
> I attached a test case which will demonstrate this behaviour.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message