servicemix-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "A.H" <tounnsi1...@yahoo.de>
Subject wsgen and generateServerStubs
Date Mon, 28 Sep 2009 13:30:45 GMT

Hi, 
i have the same problem like marco. 
i m currently doing a servicemix project inw hich i had to generate
skeletons for couple of webservices i am using
url of the tutorial is here

http://servicemix.apache.org/orchestration-with-jsr181.html

i have following pom (only relevant part)

<plugin>
        <groupId>org.apache.servicemix.tooling</groupId>
        <artifactId>xfire-maven-plugin</artifactId>
        <version>${servicemix-version}</version>
        <executions>
          <execution>
            <phase>generate-sources</phase>
            <goals>
              <goal>wsgen</goal>
            </goals>
            <configuration>
              <generateServerStubs>false</generateServerStubs>
              <wsdls>
                 <wsdl>src/main/resources/service.wsdl</wsdl>
                 <wsdl>src/main/resources/uszip.wsdl</wsdl>
                <wsdl>src/main/resources/LocalTime.wsdl</wsdl>
              </wsdls>

              <outputDirectory>target/generated-sources</outputDirectory>
              <profile>org.codehaus.xfire.jaxws.gen.JAXWSProfile</profile>
            </configuration>
          </execution>
        </executions>
      </plugin>


and i want to avoid the generation of skeleton stubs.....that's why i have
set the property
<generateServerStubs>false</generateServerStubs>

but it seems not to work.....

anyone could help me out?
thanks and regarfds
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/wsgen-and-generateServerStubs-tp25645181p25645181.html
Sent from the ServiceMix - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message