samza-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yan Fang <yanfang...@gmail.com>
Subject Re: YARN UI does not work
Date Wed, 29 Oct 2014 20:39:03 GMT
So seems currently the workaround is to install the YARN by running *bin/grid
install yarn* .

Fang, Yan
yanfang724@gmail.com
+1 (206) 849-4108

On Wed, Oct 29, 2014 at 11:07 AM, Chris Riccomini <
criccomini@linkedin.com.invalid> wrote:

> Hey All,
>
> It sounds like the virtual machine path is busted. We either need to fix
> it or remove it. This topic is discussed here:
>
>   https://issues.apache.org/jira/browse/SAMZA-189
>
> Cheers,
> Chris
>
> On 10/29/14 11:05 AM, "Shekar Tippur" <ctippur@gmail.com> wrote:
>
> >Yan,
> >
> >I am running it on a virtual machine.
> >
> >- Shekar
> >
> >On Wed, Oct 29, 2014 at 11:00 AM, Yan Fang <yanfang724@gmail.com> wrote:
> >
> >> Hi Zeel and Shekar,
> >>
> >> Are you both running this in VirturalBox or in your local machine? I
> >>want
> >> to know if it's related to the VM or the hello-samza because I can
> >> successfully run it in my local machine as well as CDH VM.
> >>
> >> Cheers,
> >>
> >> Fang, Yan
> >> yanfang724@gmail.com
> >> +1 (206) 849-4108
> >>
> >> On Wed, Oct 29, 2014 at 9:44 AM, Shekar Tippur <ctippur@gmail.com>
> >>wrote:
> >>
> >> > Chris,
> >> >
> >> > I couldnt get yarn to work .. so had to resort to LocalJob.
> >> >
> >> > - Shekar
> >> >
> >> > On Wed, Oct 29, 2014 at 8:47 AM, Chris Riccomini <
> >> > criccomini@linkedin.com.invalid> wrote:
> >> >
> >> > > Hey Shekar,
> >> > >
> >> > > Running with LocalJobFactory will run Samza without YARN. You can
do
> >> > this,
> >> > > it just means you won't be running with YARN.
> >> > >
> >> > > Cheers,
> >> > > Chris
> >> > >
> >> > > On 10/29/14 8:34 AM, "Shekar Tippur" <ctippur@gmail.com> wrote:
> >> > >
> >> > > >I had a similar problem which I am still grappling with.
> >> > > >I had to change the property to local.
> >> > > >job.factory.class=org.apache.samza.job.local.LocalJobFactor
> >> > > >
> >> > > >
> >> > > >- Shekar
> >> > > >
> >> > > >On Tue, Oct 28, 2014 at 9:39 PM, Zeel Shah
> >><zeel.shah3190@gmail.com>
> >> > > >wrote:
> >> > > >
> >> > > >> Hello,
> >> > > >>     I am trying to run hello samza but Yarn UI does not show
up
> >>on
> >> > > >> localhost:8088.
> >> > > >>
> >> > > >> Attempts:
> >> > > >>
> >> > > >> 1) Followed the steps on
> >> > > >>
> >> > > >>
> >> > > >>
> >> > >
> >> >
> >>
> >>
> http://samza.incubator.apache.org/learn/documentation/latest/comparisons/
> >> > > >>introduction.html
> >> > > >>
> >> > > >> Failure - YARN UI did not show up.
> >> > > >>
> >> > > >> 2) Followed steps on
> >> > > >>
> >> > > >>
> >> >
> >>https://github.com/apache/incubator-samza-hello-samza/blob/master/README
> >> > > .
> >> > > >>md
> >> > > >>
> >> > > >> Failure  - stdin: is not a tty.
> >> > > >> VM is running after this failure but YARN, ZOOKEEPER, KAFTA
have
> >>not
> >> > > >>been
> >> > > >> installed on it.
> >> > > >>
> >> > > >> Please let me know where am i going wrong or what could be
the
> >> > potential
> >> > > >> issues.
> >> > > >>
> >> > > >> Thanks in advance.
> >> > > >>
> >> > > >> Regards,
> >> > > >> Zeel.
> >> > > >>
> >> > >
> >> > >
> >> >
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message