samza-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shekar Tippur <ctip...@gmail.com>
Subject Re: YARN UI does not work
Date Wed, 29 Oct 2014 16:44:52 GMT
Chris,

I couldnt get yarn to work .. so had to resort to LocalJob.

- Shekar

On Wed, Oct 29, 2014 at 8:47 AM, Chris Riccomini <
criccomini@linkedin.com.invalid> wrote:

> Hey Shekar,
>
> Running with LocalJobFactory will run Samza without YARN. You can do this,
> it just means you won't be running with YARN.
>
> Cheers,
> Chris
>
> On 10/29/14 8:34 AM, "Shekar Tippur" <ctippur@gmail.com> wrote:
>
> >I had a similar problem which I am still grappling with.
> >I had to change the property to local.
> >job.factory.class=org.apache.samza.job.local.LocalJobFactor
> >
> >
> >- Shekar
> >
> >On Tue, Oct 28, 2014 at 9:39 PM, Zeel Shah <zeel.shah3190@gmail.com>
> >wrote:
> >
> >> Hello,
> >>     I am trying to run hello samza but Yarn UI does not show up on
> >> localhost:8088.
> >>
> >> Attempts:
> >>
> >> 1) Followed the steps on
> >>
> >>
> >>
> http://samza.incubator.apache.org/learn/documentation/latest/comparisons/
> >>introduction.html
> >>
> >> Failure - YARN UI did not show up.
> >>
> >> 2) Followed steps on
> >>
> >>https://github.com/apache/incubator-samza-hello-samza/blob/master/README
> .
> >>md
> >>
> >> Failure  - stdin: is not a tty.
> >> VM is running after this failure but YARN, ZOOKEEPER, KAFTA have not
> >>been
> >> installed on it.
> >>
> >> Please let me know where am i going wrong or what could be the potential
> >> issues.
> >>
> >> Thanks in advance.
> >>
> >> Regards,
> >> Zeel.
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message