royale-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ramazan Ergüder Bekrek <e.bek...@yandex.com>
Subject Re: HTTPService and Stripe API
Date Wed, 26 Sep 2018 15:22:18 GMT
<div xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">I'm using Apache Flex 4.16.1 but it doesn't
work.</div><div xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">I would like to use the Apache
Royale HTTPService.</div><div xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> </div><div
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">26.09.2018, 17:08, "Alex Harui" &lt;aharui@adobe.com&gt;:</div><blockquote
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" type="cite"><div lang="EN-US" link="blue" vlink="purple"><div><p
style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;">Hi
Ramazan,</p><p style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;"> </p><p
style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;">Are
you using Royale or Flex?  If Flex, please re-send your question on the <a href="mailto:users@flex.apache.org">users@flex.apache.org</a>
mailing list.</p><p style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;"> </p><p
style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;">Either
way, also provide the exact error you are getting.</p><p style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;"> </p><p
style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;">Thanks,</p><p
style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;">-Alex</p><p
style="margin:0in;margin-bottom:0.0001pt;font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;"> </p><div
style="border:none;border-top:solid #B5C4DF 1pt;padding:3pt 0in 0in 0in;"><p style="margin-left:0.5in;"><strong><span
style="color:black;font-size:12pt;">From: </span></strong><span style="color:black;font-size:12pt;">Ramazan
Ergüder Bekrek &lt;<a href="mailto:e.bekrek@yandex.com">e.bekrek@yandex.com</a>&gt;<br
/><strong>Reply-To: </strong>"<a href="mailto:users@royale.apache.org">users@royale.apache.org</a>"
&lt;<a href="mailto:users@royale.apache.org">users@royale.apache.org</a>&gt;<br
/><strong>Date: </strong>Wednesday, September 26, 2018 at 2:25 AM<br /><strong>To:
</strong>"<a href="mailto:users@royale.apache.org">users@royale.apache.org</a>"
&lt;<a href="mailto:users@royale.apache.org">users@royale.apache.org</a>&gt;<br
/><strong>Subject: </strong>HTTPService and Stripe API</span></p></div><div><p
style="margin-left:0.5in;"> </p></div><div><p style="margin-left:0.5in;">Hi
guys I was wondering if it is possible to use the HTTPService with custom Authentication:
Basic header.</p></div><div><p style="margin-left:0.5in;">I tried
to implement the Strip API with normal Adobe AIR and URLLoader with URLRequest but somehow</p></div><div><p
style="margin-left:0.5in;">the calls to the <a href="https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fapi.stripe.com%2Fv1%2Fcharges&amp;data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7Cf2d20bf84887498c6b7908d62391fab4%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636735507221262777&amp;sdata=P9LIL33w5a3xrODZnIOOwlRA1JpZQen9yR1I2%2BuqsSY%3D&amp;reserved=0">
https://api.stripe.com/v1/charges</a> returns Stream error all the time.</p></div><div><p
style="margin-left:0.5in;"> </p></div><div><p style="margin-left:0.5in;">I
don't know why this happened and I would like to go forward with the implementation.</p></div><div><p
style="margin-left:0.5in;">I thought that the new HTTPService would work inside of AIR.</p></div><div><p
style="margin-left:0.5in;"> </p></div><div><p style="margin-left:0.5in;">Thanx
for your feedback</p></div><div><p style="margin-left:0.5in;"> </p></div><div><p
style="margin-left:0.5in;">Gügü</p></div></div></div></blockquote>
Mime
View raw message