royale-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Piotr Zarzycki <piotrzarzyck...@gmail.com>
Subject Re: Royale Build Issue
Date Thu, 15 Mar 2018 09:34:11 GMT
Got ya! Some security things is blocking your flash player to run tests ->

F:\flash\flashplayer_29_plugin_debug.ex
e

You can try to skip tests either. It's not recommended, but let's move
forward. Btw. Try to run flash player content debugger on your own. In
order to skip tests -> add:

-DskipTests


Thanks, Piotr


2018-03-15 10:18 GMT+01:00 Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>:

> Hi Piotr,
>
>
>
> https://www.dropbox.com/s/aj1qehblok9yhfw/error.txt?dl=0
>
> During the execution of:
>
> mvn install -Drat.skip=true inside royale-compiler
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
> *From:* Piotr Zarzycki [mailto:piotrzarzycki21@gmail.com]
> *Sent:* Thursday, March 15, 2018 1:12 PM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> Alina,
>
>
>
> That's something you are a bit farther. Try to switch off RAT checking by
> adding to your command  -Drat.skip=true
>
>
>
> Thanks, Piotr
>
>
>
> 2018-03-15 9:06 GMT+01:00 Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>:
>
> Hi Alex ,
>
>
>
> https://www.dropbox.com/s/lupr6qsmxe5twwx/royalecompilererror.png?dl=0
>
> Error while executing mvn clean install inside royale-compiler folder.
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
>
>
> *From:* Alina Kazi [mailto:alina.kazi@d-bz.com]
> *Sent:* Thursday, March 15, 2018 11:13 AM
> *To:* users@royale.apache.org
>
>
> *Subject:* RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
>
>
> Yesterday , on another machine , I installed just git, java 1.8.121 and  Apache Maven
and added them to environment variable and
>
> to get the Apache Royale Compiler
>
> git clone https://github.com/apache/royale-compiler.git royale-compiler
>
>
>
> I just run the command :mvn clean install -P -main,utils inside
> royale-compiler and It seems working on that machine .
>
> I will get all folders one by one and compile them. If successful, I Will
> let you know
>
>
>
> Thanks
>
> Alina
>
>
>
> *From:* Alina Kazi [mailto:alina.kazi@d-bz.com]
> *Sent:* Thursday, March 15, 2018 9:22 AM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
>
>
> After Run: ant main
>
> in a D:\prev\prev\royale-typedefs folder
>
>
>
> Error:
>
> https://www.dropbox.com/s/0rc9exhc66vgh46/error%20ant%
> 20main%20in%20typedefs.txt?dl=0
>
>
>
> Folder Screenshot:
>
> https://www.dropbox.com/s/a8exa9xp1pmgmp4/typedefs%20folder.png?dl=0
>
>
>
> I definitely want to learn that how to create Emulation and want to
> contribute in Apache Royale.
>
>
>
> Twice I deleted complete files and started from the step 1 and it was : git clone https://github.com/apache/royale-compiler.git
royale-compiler
>
> Again I downloaded all dependencies Manually one by one.
>
> Still , I am stuck.
>
>
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com]
> *Sent:* Tuesday, March 13, 2018 9:23 PM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alina, is there a D:\prev\prev\royale-typedefs folder?  If so, run "ant
> main" in that folder.  If not, it sounds like you have been moving files
> around.
>
>
>
> I'm thinking it might be time to "start over" and set your computer up in
> a different way.  Let me know if you are interested in doing that or would
> rather just try to make your current setup work.  The advantage of starting
> over is that you will be able to set up quickly do a full delete and
> re-build in the future if you are having some other build problem.
>
>
>
> Thanks,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Tuesday, March 13, 2018 at 3:36 AM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex
>
>
>
> ……
>
> check-typedefs-home:
>
>      [echo] ROYALE_TYPEDEFS_HOME is D:\prev\prev\royale-typedefs
>
>      [echo] basedir is D:\prev\prev\royale-asjs
>
>
>
> BUILD FAILED
>
> D:\prev\prev\royale-asjs\build.xml:321: ROYALE_TYPEDEFS_HOME must be set
> to a folder containing js/target/js.swc such as the royale-typedefs repo
>
>
>
> Total time: 42 seconds
>
> D:\prev\prev\royale-asjs>
>
>
>
> Environment variables :
>
>
>
> https://www.dropbox.com/s/zxzvtrzqv834g3q/environment%20variable.png?dl=0
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fzxzvtrzqv834g3q%2Fenvironment%2520variable.png%3Fdl%3D0&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C97bb263934af415d250b08d588d88755%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636565385924843691&sdata=3bJOutiPf7TCK2Fp%2BhBEJhMJ5vxiNaMG7yxM5eUE3r8%3D&reserved=0>
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
> *From:* Alina Kazi [mailto:alina.kazi@d-bz.com <alina.kazi@d-bz.com>]
> *Sent:* Tuesday, March 13, 2018 2:31 PM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
> Downloaded and then manually downloaded swfobject_2_2 n so on..
>
> When this process of downloading will be completed I will inform you.
>
>
>
> Reference: https://raw.githubusercontent.com/wiki/apache/royale-asjs/
> Building-From-Source.md
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fraw.githubusercontent.com%2Fwiki%2Fapache%2Froyale-asjs%2FBuilding-From-Source.md&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C97bb263934af415d250b08d588d88755%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636565385924843691&sdata=qMwwKCbyNCqb5RgbNCxpIwCDfOux6gtfteZ6GL1eiNU%3D&reserved=0>
>
>   Notes :  `ROYALE_TYPEDEFS_HOME` can be used to point the build to a
> `royale-typedefs` clone in some place other than the default location.
>
>
>
>
>
> check-typedefs-home:
>
>      [echo] ROYALE_TYPEDEFS_HOME is ${env.ROYALE_TYPEDEFS_HOME}
>
>      [echo] basedir is D:\prev\prev\royale-asjs
>
>
>
> BUILD FAILED
>
> D:\prev\prev\royale-asjs\build.xml:321: ROYALE_TYPEDEFS_HOME must be set
> to a folder containing js/target/js.swc such as the royale-typedefs repo
>
>
>
>
>
> Thank you so much.
>
> -Alina
>
>
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Tuesday, March 13, 2018 12:29 PM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alina,
>
>
>
> This output says you are now failing on flexunit, not pixelbender.
>
>
>
> Try downloading manually: http://www.apache.org/dyn/mirrors/mirrors.cgi
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.apache.org%2Fdyn%2Fmirrors%2Fmirrors.cgi&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C97bb263934af415d250b08d588d88755%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636565385924843691&sdata=mCIY1g1Cv6r6HddbRZ5h9IZlJc%2B1o7EIUgk4C6wNM1M%3D&reserved=0>
> /flex/flexunit/4.2.0/binaries/apache-flex-flexunit-4.2.0-4.12.0-bin.zip
>
>
>
> Put that zip file in the "in" folder and expand it.  It should create a
> flexunit folder in "in" so you should have many files one of which is:
>
>
>
> in/flexunit/flexunit/flexunit-4.2.0-20140410-flex_4.12.0.swc
>
>
>
> HTH,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Monday, March 12, 2018 at 11:07 PM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
>
>
> .pbj files aren’t erased .
>
> Console Output:
>
> https://www.dropbox.com/s/wq3qxdrpdywb25i/error%20ant.txt?dl=0
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fwq3qxdrpdywb25i%2Ferror%2520ant.txt%3Fdl%3D0&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C8cf209b048a3455528c208d588b2f879%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636565224629684344&sdata=g2KEItnj%2Bz6ImZ8VJnNex94XfRtSqwXgWaKlofTOI6U%3D&reserved=0>
>
>
>
> Can you please share all folders in Zip with all dependencies downloaded
> at my address*: alina.kazi@d-bz.com <alina.kazi@d-bz.com>*
>
>
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Tuesday, March 13, 2018 11:55 AM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alina,
>
>
>
> Please only use d:\prev\prev\royale-asjs for now.  Make sure the .pbj
> files haven't been erased somehow and run ant again and post the console
> output.
>
>
>
> Thanks,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Monday, March 12, 2018 at 10:07 PM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
> D:\apache royale develop\royale-asjs
>
> D:\apache\ royale-asjs
>
> d:\prev\prev\royale-asjs
>
> all are the folders that I tried on different time currently I have only
> one of them that is d:\prev\prev\royale-asjs
>
> and I copied all .pbj files into d:\prev\prev\royale-asjs
> \frameworks/projects/Graphics/src/main/royale/org/apache/
> royale/graphics/utils/shaderClasses/
>
>
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Tuesday, March 13, 2018 11:13 AM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alina,
>
>
>
> I can't see the full set of folders in the first dropbox link.
>
>
>
> In the second, it appears to be listing of d:\prev\prev\royale-asjs
>
>
>
> However, the console output you posted two posts ago indicates you are
> running ant in D:\apache royale develop\royale-asjs
>
>
>
> Please make sure that you are copying .pbj files to the right folders.  I
> would recommend using folder names without spaces just in case.
>
>
>
> HTH,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Monday, March 12, 2018 at 9:32 PM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
> I followed all of your instructions:
>
> https://www.dropbox.com/s/06jti95che7vu4o/pdj%20files%20added.png?dl=0
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2F06jti95che7vu4o%2Fpdj%2520files%2520added.png%3Fdl%3D0&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C0806df0884ac4669101808d588a59310%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636565167076642780&sdata=tR6oSLNZ5%2FlilpUQYldjnZ%2BsGDkkzBEMutFBRmvJqNY%3D&reserved=0>
>
> To verify that I  have copied the .pbj files correctly:
>
>
>
> dir /s *.pbj
>
>
>
> https://www.dropbox.com/s/idxdfm5xxm4bb64/pdjfiles.png?dl=0
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fidxdfm5xxm4bb64%2Fpdjfiles.png%3Fdl%3D0&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C0806df0884ac4669101808d588a59310%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636565167076642780&sdata=3wKEjhhP6bV0tOWqV0wdyn1BYqZwmMoKTSwyskLPPEc%3D&reserved=0>
>
>
>
>
>
> If you would like to access my machine. I will share my teamviewer id and
> password.
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Tuesday, March 13, 2018 10:13 AM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alina,
>
>
>
> As I mentioned a couple of posts ago, it is better to copy the .pbj
> files.  Having the zip in the "in" folder won't prevent the script from
> trying to download pixel bender.
>
>
>
> To verify that you have copied the .pbj files correctly, in Windows
> command prompt do:
>
>
>
> dir /s *.pbj
>
>
>
> There should be a set of .pbj files in frameworks/projects/
> Graphics/src/main/royale/org/apache/royale/graphics/utils/shaderClasses/
>
>
>
> HTH,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Monday, March 12, 2018 at 8:36 PM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: Royale Build Issue
>
>
>
> https://www.dropbox.com/s/gv9wcvixr9mkcv9/error%20executing%20ant.png?dl=0
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fgv9wcvixr9mkcv9%2Ferror%2520executing%2520ant.png%3Fdl%3D0&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C5998e2c52efe49681bb808d585806a7c%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636561708949452112&sdata=Ub0G4J4Xdkf9S3%2BuCdvUVB3prqTn8NWD2W0M9yUQi7Y%3D&reserved=0>
>
> Even after downloading this file apache-flex-sdk-pixel-
> bender-1.0.0-bin.zip
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.apache.org%2Fdist%2Fflex%2Fpixelbender%2F1.0%2Fbinaries%2Fapache-flex-sdk-pixel-bender-1.0.0-bin.zip&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7Cb77d52ddae5c40ec673708d5858ab68d%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636561753183229081&sdata=HSF%2BsW%2FcndvBewnxBZfDpZ8cYVzed6ltZTsVArGB19g%3D&reserved=0>
into
> the "in" folder.
>
>
>
> Thanks ,
>
> Alina
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Monday, March 12, 2018 9:06 PM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: Royale Build Issue
>
>
>
> What errors are you getting now?
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Monday, March 12, 2018 at 2:57 AM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *Royale Build Issue
>
>
>
> Hi Alex,
>
>
>
> After windows reinstallation and copying .pbj files.
>
>
>
> *With configuration :*
>
> check-playerglobal-home:
>
>      [echo] PLAYERGLOBAL_HOME is D:\playerglobal\player
>
>      [echo] playerglobal.version is 11.1
>
>      [echo] playerglobal.swc is D:\playerglobal\player/11.1/
> playerglobal.swc
>
>
>
> check-air-home:
>
>      [echo] AIR_HOME is D:\AdobeAIRSDK\bin
>
>
>
> check-compiler-home:
>
>      [echo] env.ROYALE_COMPILER_REPO is ${env.ROYALE_COMPILER_REPO}
>
>      [echo] ROYALE_COMPILER_REPO is ${ROYALE_COMPILER_REPO}
>
>      [echo] ROYALE_COMPILER_REPO is d:\Apache\royale-asjs/../
> royale-compiler
>
>
>
> check-compile-env:
>
>      [echo] OS: Windows 7 / 6.1 / amd64
>
>      [echo] VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM / 25.31-b07
>
>      [echo] Java: 1.8.0_31
>
>      [echo] Ant: Apache Ant(TM) version 1.10.2 compiled on February 3 2018
> Ant Java Version: 1.8
>
>
>
> And environment variable path:
>
> PATH=C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\
> Wbem;C:\Windows\System32
>
> \WindowsPowerShell\v1.0;C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_31\bin;D:\
> apache-ant-1.10.2\bin;C:\Program Files\Git\cmd;D:\apache-maven-3.5.3\bin
>
>
>
> Still getting Errors.
>
>
>
> *Please share git , maven , ant, java version. *
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
> ____________________________________________________
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Friday, March 09, 2018 12:12 PM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: EMULATION
>
>
>
> Hi Alina,
>
>
>
> I think you've downloaded a nightly build at some point.  To workaround
> the pixel bender problem, try copying all .pbj files from the nightly to
> the same folders in royale-asjs.
>
>
>
> HTH,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Thursday, March 8, 2018 at 10:42 PM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: EMULATION
>
>
>
> Hi Alex,
>
> I am using Apache Ant(TM) version 1.10.1 compiled on February 2 2017 Ant
> Java Version: 1.8
>
> After Downloading file manually still issue is not resolved.
>
>
>
> I am reinstalling the operating system Again.
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
> *From:* Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com <aharui@adobe.com>]
> *Sent:* Friday, March 09, 2018 10:55 AM
> *To:* users@royale.apache.org
> *Subject:* Re: EMULATION
>
>
>
> Hi Alina,
>
>
>
> I'm not sure why you are having problems with the downloads.  Could be
> your distance from the actual servers or some issue with Ant.  What version
> of Ant are you running?
>
>
>
> The mirror.json part is just trying to download this file
> apache-flex-sdk-pixel-bender-1.0.0-bin.zip
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.apache.org%2Fdist%2Fflex%2Fpixelbender%2F1.0%2Fbinaries%2Fapache-flex-sdk-pixel-bender-1.0.0-bin.zip&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7Cb77d52ddae5c40ec673708d5858ab68d%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636561753183229081&sdata=HSF%2BsW%2FcndvBewnxBZfDpZ8cYVzed6ltZTsVArGB19g%3D&reserved=0>
into
> the "in" folder.  Try doing that manually and see if the build goes past
> that point.
>
>
>
> Thanks,
>
> -Alex
>
>
>
> *From: *Alina Kazi <alina.kazi@d-bz.com>
> *Reply-To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Date: *Thursday, March 8, 2018 at 9:28 PM
> *To: *"users@royale.apache.org" <users@royale.apache.org>
> *Subject: *RE: EMULATION
>
>
>
> Hi Alex,
>
>
>
>
>
> Fetched all(3) folders from git 2 days earlier , while executing “ant all”
> or “ant” or “maven …..” Some Errors are occurred.
>
> During the execution of ant all , Auto download wasn’t working
> So,Downloaded many files manually as the url was present right before the
> error every time and copying file to folder path that is also mention .
>
> Now getting Error in mirror.json downloading.
>
> https://www.dropbox.com/s/gv9wcvixr9mkcv9/error%20executing%20ant.png?dl=0
> <https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fgv9wcvixr9mkcv9%2Ferror%2520executing%2520ant.png%3Fdl%3D0&data=02%7C01%7Caharui%40adobe.com%7C5998e2c52efe49681bb808d585806a7c%7Cfa7b1b5a7b34438794aed2c178decee1%7C0%7C0%7C636561708949452112&sdata=Ub0G4J4Xdkf9S3%2BuCdvUVB3prqTn8NWD2W0M9yUQi7Y%3D&reserved=0>
>
>
>
> Thanks,
>
> Alina
>
>
>
>
>
>
>
> --
>
> *Piotr Zarzycki *
>
> Patreon: *https://www.patreon.com/piotrzarzycki
> <https://www.patreon.com/piotrzarzycki>*
>



-- 

Piotr Zarzycki

Patreon: *https://www.patreon.com/piotrzarzycki
<https://www.patreon.com/piotrzarzycki>*

Mime
View raw message