royale-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Piotr Zarzycki <piotrzarzyck...@gmail.com>
Subject Re: .9 and VS Issue
Date Tue, 30 Jan 2018 21:26:32 GMT
Jason,

I think I see where the problem can be. Can you add additional namespace to
that app ? [1] You will need to have following namespaces:


   1. xmlns:express="library://ns.apache.org/royale/express"
   2. xmlns:js="library://ns.apache.org/royale/basic"



[1] https://paste.apache.org/GFs7

Thanks, Piotr


2018-01-30 22:21 GMT+01:00 Piotr Zarzycki <piotrzarzycki21@gmail.com>:

> Hi Jason,
>
> What are you actually seeing in the folder bin/js-debug/ after compilation
> ?
>
> Thanks, Piotr
>
> 2018-01-30 22:14 GMT+01:00 Jason Taylor <jt.thegeek@gmail.com>:
>
>> congrats on the release of .9,
>> I Followed the guides for VSCode and Apache Royale compiling the
>> following program:
>>
>> <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
>> <js:Application xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" xmlns:js=
>> "library://ns.apache.org/royale/express">
>>     <js:initialView>
>>         <js:View>
>>             <js:Label text="Hello World" x="100" y="100"/>
>>         </js:View>
>>     </js:initialView>
>> </js:Application>
>>
>>
>> Build is succesful, but launching debuging gives the following error:
>> Debugging with inspector protocol because Node.js v8.9.4 was detected.
>> ******** Unhandled error in debug adapter - Unhandled promise rejection:
>> TypeError: patterns.forEach is not a function
>> at Object.multiGlob (c:\Program Files\Microsoft VS
>> Code\resources\app\extensions\ms-vscode.node-debug2\node_mod
>> ules\vscode-chrome-debug-core\out\src\utils.js:341:18)
>> at EagerSourceMapTransformer.init (c:\Program Files\Microsoft VS
>> Code\resources\app\extensions\ms-vscode.node-debug2\node_mod
>> ules\vscode-chrome-debug-core\out\src\transformers\eagerSour
>> ceMapTransformer.js:26:39)
>> at EagerSourceMapTransformer.launch (c:\Program Files\Microsoft VS
>> Code\resources\app\extensions\ms-vscode.node-debug2\node_mod
>> ules\vscode-chrome-debug-core\out\src\transformers\baseSourc
>> eMapTransformer.js:34:14)
>> at NodeDebugAdapter.launch (c:\Program Files\Microsoft VS
>> Code\resources\app\extensions\ms-vscode.node-debug2\node_mod
>> ules\vscode-chrome-debug-core\out\src\chrome\chromeDebugAdap
>> ter.js:144:36)
>> at NodeDebugAdapter.<anonymous> (c:\Program Files\Microsoft VS
>> Code\resources\app\extensions\ms-vscode.node-debug2\out\src\
>> nodeDebugAdapter.js:57:36)
>> at Generator.next (<anonymous>)
>> at c:\Program Files\Microsoft VS Code\resources\app\extensions\
>> ms-vscode.node-debug2\out\src\nodeDebugAdapter.js:10:71
>> at Promise (<anonymous>)
>> at __awaiter (c:\Program Files\Microsoft VS Code\resources\app\extensions\
>> ms-vscode.node-debug2\out\src\nodeDebugAdapter.js:6:12)
>> at NodeDebugAdapter.launch (c:\Program Files\Microsoft VS
>> Code\resources\app\extensions\ms-vscode.
>>
>> Also at the top of VSCode it shows an error  Attribute 'program' does
>> not exist ('c:\Users\jason\Documents\Test/bin/js-debug/index.js').
>>
>
>
>
> --
>
> Piotr Zarzycki
>
> Patreon: *https://www.patreon.com/piotrzarzycki
> <https://www.patreon.com/piotrzarzycki>*
>



-- 

Piotr Zarzycki

Patreon: *https://www.patreon.com/piotrzarzycki
<https://www.patreon.com/piotrzarzycki>*

Mime
View raw message