royale-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Carlos Cruz" <car...@nbtbizcapital.com>
Subject RE: build fails
Date Fri, 17 Nov 2017 15:40:47 GMT
Hi Alex;

 

I got it from here: http://apacheflexbuild.cloudapp.net:8080/job/royale-asjs/lastSuccessfulBuild/artifact/out/
which was a link in one of the emails earlier this week (I think) I just clicked on the link,
it’s the same link you’re sending me.

 

Because I wasn’t able to build Royale last week I started testing with FlexJS 0.8, should
I still only run : ant –f InstallAdobeSDKs.xml ? 

 

Thx

Carlos

 

From: Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com] 
Sent: Friday, November 17, 2017 1:42 AM
To: users@royale.apache.org
Subject: Re: build fails

 

Hi Carlos,

 

That sounds like you are using an older build?  Where did you get it?  I would suggest getting
one of the following:

 

JS-Only: http://apacheflexbuild.cloudapp.net:8080/job/royale-asjs-jsonly/lastSuccessfulBuild/artifact/out/

 

SWF and JS:  http://apacheflexbuild.cloudapp.net:8080/job/royale-asjs/lastSuccessfulBuild/artifact/out/

 

Also, you shouldn't need to build the –bin packages, they are already built.  If you are
using SWF and JS, you will need to run the InstallAdobeSDKs.xml script:

 

  ant –f InstallAdobeSDKs.xml

 

HTH,

-Alex

 

From: Carlos Cruz <carlos@nbtbizcapital.com <mailto:carlos@nbtbizcapital.com> >
Reply-To: "users@royale.apache.org <mailto:users@royale.apache.org> " <users@royale.apache.org
<mailto:users@royale.apache.org> >
Date: Thursday, November 16, 2017 at 9:33 PM
To: "users@royale.apache.org <mailto:users@royale.apache.org> " <users@royale.apache.org
<mailto:users@royale.apache.org> >
Subject: build fails

 

Hi 

 

I’m trying to build apache-royale-0.9.0-bin  and I get this message:

BUILD FAILED

c:\apache-royale-0.9.0-bin\build.xml:547: The following error occurred while executing this
line:

c:\apache-royale-0.9.0-bin\frameworks\build.xml:117: The following error occurred while executing
this line:

c:\apache-royale-0.9.0-bin\frameworks\build.xml:277: The following error occurred while executing
this line:

c:\apache-royale-0.9.0-bin\frameworks\projects\Basic\build.xml:61: The following error occurred
while executing this line:

c:\apache-royale-0.9.0-bin\frameworks\projects\Basic\src\test\royale\build.xml:113: FLEX_HOME
must be set to use the Flex Ant Tasks

 

is this an environment variable I should be setting, I looked in the Readme file I couldn’t
see anything relating to Flex_home ?

 

thx!

Carlos  


Mime
View raw message