roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gavin McDonald" <ga...@16degrees.com.au>
Subject RE: Planet Feed is missing
Date Sun, 30 Jun 2013 01:39:36 GMT
Never mind, as is usually the case, one finds the issue after posting for
help.
Fixed.

Gav...


> -----Original Message-----
> From: Glen Mazza [mailto:glen.mazza@gmail.com]
> Sent: Sunday, 30 June 2013 12:07 AM
> To: user@roller.apache.org
> Subject: Re: Planet Feed is missing
> 
> You say "perhaps the last upgrade broke it" -- when was the last upgrade,
> what was the upgrade (from Roller X to Roller Y, where Y>X) or was it just
an
> OS upgrade or HW upgrade or?  Was the planet feed working at any time
> after the upgrade? (I'm trying to rule out the upgrade being the problem.)
> 
> I'm not sure if there ever *was* a feed for the planet (i.e., all
aggregated
> blogs), that may not have been included due to the potentially
> overwhelming feed that might result (just guessing here) -- are you
certain
> that there once was a planet Atom feed? If not, this is apparently an
> enhancement request for us to add one in.
> 
> Regards,
> Glen
> 
> On 06/26/2013 08:58 PM, Gavin McDonald wrote:
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: Gavin McDonald [mailto:gavin@16degrees.com.au]
> >> Sent: Thursday, 27 June 2013 10:48 AM
> >> To: user@roller.apache.org
> >> Subject: Planet Feed is missing
> >>
> >> Hi All,
> >>
> >> I little while ago our planet feed stopped working at
> >> http://blogs.apache.org/planet/feed/atom , we get a 404 instead.
> >> This used to work fine. Perhaps the last upgrade broke it, don't know.
> >>
> >> Any clues on how to get this working again appreciated.
> >>
> >> We use the feed on the main apache.org web site so having posts
> >> missing from there isn't a good thing.
> > A little more information:
> >
> > /planet is an aggregation of all the ASF project posts. The atom feed
> > is therefore used to show all recent blogs posts from all projects
> > onto the main Apache.org web page.
> >
> > blogs.apache.org shows these aggregated posts just fine, it's only the
> > feed that is missing.
> >
> > All other individual blogs atom feeds seem to work just fine.
> >
> > I uncommented this line in roller-custom.properties and it didn't seem
> > to make any difference:
> >
> > planet.aggregator.enabled=true
> >
> > Our open jira ticket for this is
> > https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-6331
> >
> >
> > Thanks!
> >
> > Gav... (ASF Infra.)
> >
> >



Mime
View raw message