roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shay Tessler <shay...@gmail.com>
Subject Re: roller with Hebrew blogs
Date Wed, 06 Jul 2011 19:24:13 GMT
i fixed it by changing the sql connection string with specifying UTF-8
thank you

On Wed, Jul 6, 2011 at 6:24 PM, Dave <snoopdave@gmail.com> wrote:

> Two things I would check are:
>
> 1 - Your app server's I18N setup, e.g. in Tomcat make sure connector
> uses UTF-8, see Install Guide section 7.3
>
> 2 - Your database's I18N setup, e.g. in MySQL you have to setup your
> database for UTF-8
> There are some relevant notes here:
> https://cwiki.apache.org/ROLLER/setuputf8onmysql.html
>
> Hope that helps.
>
> - Dave
>
>
>
> On Tue, Jun 28, 2011 at 5:06 PM, Shay Tessler <shay.te@gmail.com> wrote:
> > i set in setting all Internationalization   to mullty language and hebrew
> > locale
> > i can edit the post with hebrew , i can see hebrew for the calendar
> > but when submitting the post
> > i don't see any hebrew only question marks in the post i created
> > can u help me please
> >
> >
> > On Tue, Jun 28, 2011 at 10:04 PM, Shay Tessler <shay.te@gmail.com>
> wrote:
> >
> >> hey all i am new to roller
> >> just installed a fresh copy on tomcat , and looks like its working ok
> >> i have only one problem
> >> i cant write posts in hebrew ,
> >> in preview i see only question marks
> >> in the tomcat server/xml i entered URIEncoding="UTF-8" in each
> connection
> >> settings
> >>
> >> i am on windows 7 64bit
> >> java 32bit
> >> Apache tomcat  7.0.16
> >>
> >> thank you all
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message