roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Johnson <snoopd...@gmail.com>
Subject Re: tags doesn't work (Roller 5.0.0-RC2)
Date Fri, 10 Dec 2010 15:21:48 GMT
I think that may be fixed in the current code base, because it sounds very familiar. Please
file an issue and mark it as fix for 5.0.

Thx - Dave


Sent from my phone...


On Dec 10, 2010, at 10:06 AM, Ralf Eichinger <ralf.eichinger@pixotec.de> wrote:

> 
> 
> ├Žon wrote:
>> 
>> May be is something related to Windows XP (I'm using Windows XP)
>> 
> I have the same problem with 5.0.0 RC2 under Debian Linux.
> I had on weblog with one entry and tagged this entry with two tags.
> Later I added the tagcloud to my theme and clicks bring up the 404 error of
> roller.
> 
> Then:
> 1. I deleted contents of /home/roller/data/search-index
> 2. I logged in and deleted cache and rebuild index through GUI actions
> (message: successful)
> 3. Search is working, but not tag-links
> 
> This is how my search-index directory looks like (after twice rebuilding):
> drwxr-xr-x 2 tomcat nogroup 4096 10. Dez 16:02 .
> drwxr-xr-x 4 tomcat nogroup 4096  3. Dez 22:15 ..
> -rw-r--r-- 1 tomcat tomcat     9 10. Dez 16:02 _0_1.del
> -rw-r--r-- 1 tomcat tomcat  2202 10. Dez 15:54 _0.cfs
> -rw-r--r-- 1 tomcat tomcat  2202 10. Dez 16:02 _1.cfs
> -rw-r--r-- 1 tomcat tomcat     0 10. Dez 15:54 .index-inconsistent
> -rw-r--r-- 1 tomcat tomcat   446 10. Dez 16:02 segments_4
> -rw-r--r-- 1 tomcat tomcat    20 10. Dez 16:02 segments.gen
> 
> (the index is very small because I have only one blog entry)
> 
> This is the last log entry:
> INFO  2010-12-10 16:02:42,831 RebuildWebsiteIndexOperation:doRun - Completed
> rebuilding index for website handle: 'roller' in '1.359' seconds
> 
> 
> Before the second rebuilding I saw this error message:
> 
> INFO  2010-12-10 15:54:44,194 IndexManagerImpl:initialize - Index was
> inconsistent. Rebuilding index in the background...
> ERROR 2010-12-10 15:54:44,203 JPAMediaFileManagerImpl:upgradeFileStorage -
> ERROR upgrading
> java.lang.NullPointerException
>        at
> org.apache.roller.weblogger.business.jpa.JPAMediaFileManagerImpl.upgradeFileStorage(JPAMediaFileManagerImpl.ja
> va:662)
>        at
> org.apache.roller.weblogger.business.jpa.JPAMediaFileManagerImpl.initialize(JPAMediaFileManagerImpl.java:87)
>        at
> org.apache.roller.weblogger.business.WebloggerImpl.initialize(WebloggerImpl.java:342)
>        at
> org.apache.roller.weblogger.ui.core.RollerContext.contextInitialized(RollerContext.java:161)
> 
> 
> Any hints? Some tomcat security issues?
> -- 
> View this message in context: http://old.nabble.com/tags-doesn%27t-work-%28Roller-5.0.0-RC2%29-tp29777149s12275p30426901.html
> Sent from the Roller - User mailing list archive at Nabble.com.
> 

Mime
View raw message