roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rocco Scappatura" <Rocco.Scappat...@infracom.it>
Subject RE: crawler scan error
Date Mon, 01 Feb 2010 14:17:18 GMT
Please,

On Gio, 28 Gennaio 2010 14:11, Rocco Scappatura wrote:
> Hello,
>
>> I have set up my web site (which includes my blog) to be indexed under
>> google.
>>
>> On my roller 3.1 installation, in "site settings" at "Absolute URL to
>> site", I have set up my blog to be reached as http://<mywebsite>, so
>> that clicking on http://<mywebsite>/<myblog>, I access to my blog.
>>
>> On the top level directory of my web site I have put 'robots.txt'
>> containing the url "/roller/" so that none could access (provided that
>> it doesn't know the direct link) to the main page of roller which asks
>> for administrator password to access to admin page of roller.
>>
>> My google account has pointed out me that there was some unscannable
>> page inside some 'public' pages. More precisely there are some links
> in
>> the page that shows an entry that contains url like
>> "/roller/<myblog>/..." instead of just "/<myblog>/..."
>>
>> For example, that unwanted links appear on pages that show
> Previous/Next
>> link and in search form.
>>
>> There is a method to correct this link so that it doesn't appear link
> to
>> "/roller/<myblog>/..." but only like this: "/<myblog>/..." on every
> page
>> of my blog?

Could somebody gibe me an hint?

Thanks,

rocsca


Mime
View raw message