roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ati Rosselet <ati.rosse...@gmail.com>
Subject Re: language settings?
Date Mon, 09 Feb 2009 07:34:03 GMT
ah... then I misread that.  I'll just swap out the english properties file
default for the local one then. Thnx. (of course I'll keep the english as a
_en.properties file though :))
Cheers
Ati

On Mon, Feb 9, 2009 at 12:14 AM, Dave <snoopdave@gmail.com> wrote:

> On Sat, Feb 7, 2009 at 8:21 PM, Ati Rosselet <ati.rosselet@gmail.com>
> wrote:
> > The documentation for roller 4.01 states that the GUI will appear in the
> > language set for the user/blog.
>
> I don't think so. Where does it say that?
>
> The language used in the blog is governed by the language you choose
> to use in each blog entry and the blog theme that you are using in the
> blog.
>
>
> > I just can't get that to work. We added an
> > Application_hu.properties to the unpacked war file.. but the only way
> that
> > hungarian (or any other language) will be used is if I set the browser's
> > first accepted language to that language.  Is there a patch to make
> roller
> > actually use the language set in the blog/user settings?
>
> The behavior you describe is Roller's correct behavior. The Roller
> Admin/Editor UI will appear in the browser's first language, but only
> of there is an Application.properties file for that language.
>
> - Dave
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message