roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matt Raible" <mrai...@gmail.com>
Subject Re: User blogs are not being decorated by sitemesh.
Date Thu, 18 Dec 2008 20:01:28 GMT
You might use something like Live HTTP Headers to see the content type
that's returned. SiteMesh decorates text/html by default and Roller
might be returning something else.

Matt

On Thu, Dec 18, 2008 at 12:57 PM, doahh <gavin@prodia.co.uk> wrote:
>
> Playing with a default install of roller the problem seems to be there as
> well. Does anyone have roller working with sitemesh?
>
> The effect I get is odd, for pages with the username in the url:
>
> localhost:8080/blog/username
>
> bits of the sitemesh decorator seem to be added in. For instance I can
> include a file in my sitemesh decorator that has some simple text and a
> defined style for the body's background color. When the page renders the
> background style is there but the text is not. If I go to:
>
> localhost:8080/blog
>
> and hit the default front page, I can see both the style and the text. The
> problem only occurs when the users handle is in the URL.
>
> I am not sure what to do from here. Any comments would be appreciated!
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/User-blogs-are-not-being-decorated-by-sitemesh.-tp21058512s12275p21079823.html
> Sent from the Roller - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>



-- 
http://raibledesigns.com

Mime
View raw message