roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve McCain <s.mcc...@Bradford.ac.uk>
Subject Re: more than one aggreagate blog per site?
Date Fri, 11 Jul 2008 14:26:48 GMT
Dave,

I haven't had time to pursue this further. As far as I can see the 4.0.1 
snapshot release
fixes all the problems I found with the Planet aggregator except that no 
aggregrate contents
is seen on my home page. I'm wondering if this is a known issue or 
whether my config is wrong?

Steve McCain


Steve McCain wrote:
> Dave wrote:
>> On Tue, Jun 10, 2008 at 12:08 PM, Steve McCain 
>> <s.mccain@bradford.ac.uk> wrote:
>>  
>>> I've tried the 4.0.1 snapshot release which does seem to fix the 
>>> problems
>>> with planetrss feeds including use of ?group aggregate feeds. 
>>> However no
>>> aggregated content is shown on my home page.
>>>     
>> Have you figured this one out yet?
>>   
> No
>> Did you modify the Frontpage theme so that it displays planet content
>> rather than aggregated site content?
>>   
> I changed Weblog.vm in themes/frontpage as follows:-
>
>                    #if (!$model.results)
>                        ## 1) SITE-WIDE entries (the default)
>                        ##set($pager = 
> $site.getWeblogEntriesPager($since, $maxResults))
>
>                        ## 2) PLANET-entries
>                        #set($pager = 
> $planet.getAggregationPager($since, $maxResults))
>
> Steve
>


Mime
View raw message