roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Frederic deSousa/YM/RWDOE <Frederic_deSo...@ymp.gov>
Subject Re: Unable to register first user
Date Wed, 07 May 2008 23:36:15 GMT
Update:  this is from roller.log.    Seems to be a problem to me.... where 
can these values be changed and why are they null?

--snip--

DEBUG 2008-05-07 16:24:59,741 WebloggerConfig:getProperty - Fetching 
property [users.registration.enabled=null]
DEBUG 2008-05-07 16:24:59,874 WebloggerRuntimeConfig:getProperty - fetched 
property [users.registration.enabled=null]
DEBUG 2008-05-07 16:24:59,887 WebloggerConfig:getProperty - Fetching 
property [users.registration.url=null]
DEBUG 2008-05-07 16:25:00,030 WebloggerRuntimeConfig:getProperty - fetched 
property [users.registration.url=null]
DEBUG 2008-05-07 16:25:00,040 WebloggerConfig:getProperty - Fetching 
property [users.registration.url=null]
DEBUG 2008-05-07 16:25:00,047 WebloggerRuntimeConfig:getProperty - fetched 
property [users.registration.url=null]

Fred


Please respond to user@roller.apache.org

To:     user@roller.apache.org
cc:      (bcc: Frederic deSousa/YM/RWDOE)
Subject:        Re: Unable to register first user
LSN: Not Relevant
User Filed as: Not a Record

Thanks, Gabe.

When I go to  /roller/roller-ui/menu.rol   and click the Register link,  I 

get the following 404:
==========
Status Code 404 
Message /rollerdev/roller-ui/users.registration.url 
Type 
Exception The file that you requested could not be found on this server. 
=============


Am I missing a file that's supposed to be there?

The /roller_data/ folder is 777 and it has a /search-index folder inside, 
but no /resources folder yet. 

I also see a "ERROR setting database version"   in the roller log.

Thanks again,
Fred



Please respond to user@roller.apache.org

To:     user@roller.apache.org
cc:      (bcc: Frederic deSousa/YM/RWDOE)
Subject:        Re: Unable to register first user
LSN: Not Relevant
User Filed as: Not a Record

Frederic deSousa/YM/RWDOE wrote:
> Sorry, should have mentioned this is Roller 4.0 running on Tomcat 5.5.17 


> connecting to Oracle 10g.
>
> Please respond to user@roller.apache.org
>
> To:     user@roller.apache.org
> cc:      (bcc: Frederic deSousa/YM/RWDOE)
> Subject:        Unable to register first user
> LSN: Not Relevant
> User Filed as: Not a Record
>
> When I try to register my first user, Roller returns a page that says 
"The 
>
> administrator of this site has disabled user registrations at this time. 


> Please contact the system administrators if you think this is 
incorrect."
>
> How do I enable user registrations?
>
> Thx
>
>
> 
Hi Frederic,
This is a Oracle specific problem. The workaround is to use a URL like:
http://yourdomain/roller/roller-ui/menu.rol
Detailed discussion on this issue can be found at the following Link:
http://markmail.org/message/n4juthukgfwmwcie

-- 
Regards

Gabe Wong
NGASI AppServer Manager
JAVA AUTOMATION and SaaS Enablement
http://www.ngasi.com
NEW! 8.1 - Centrally manage Application Servers across multiple physical 
servers






Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message