roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Angel Vera <gun...@yahoo.com>
Subject Re: Roller on Websphere
Date Thu, 21 Feb 2008 21:31:40 GMT
Miguel, 

I wanted to update on you progress, I got stuck in Chicago for a couple of more days, but
I got to fly on first class for free, so it was worth it to stay behind. 

Anyways, down to business. I managed to recreate the problem and I am now seeing the same
problem as you. I will be investigating it, at the current time it looks like a problem with
the servlet mappings, but I am not an expert on struts, so I will be consulting with other
developers (dave) to get assistant to resolve this problem. 


----- Original Message ----
From: Miguel chop <rac00nza@gmail.com>
To: user@roller.apache.org
Sent: Thursday, February 14, 2008 9:36:14 AM
Subject: Re: Roller on Websphere

Hey Angel,

Yes Roller 4.0, on Redhat 4 running Websphere 6.1.

Regards,
Miguel

On Thu, Feb 14, 2008 at 4:31 PM, Angel Vera <gunfus@yahoo.com> wrote:

> What roller version are you using I assume 4.0 and in what platform?
>
> ----- Original Message ----
> From: Miguel chop <rac00nza@gmail.com>
> To: user@roller.apache.org
> Sent: Thursday, February 14, 2008 3:02:46 AM
> Subject: Roller on Websphere
>
> Hey,
>
> Has anybody deployed Roller on Websphere 6.1 before?
> I have followed the installation guide as close as possible but yet I
> cannot
> get it to work.
> "SRVE0190E: File not found: /roller-ui/install/install.rol"
>
>  There is no such directory "install" in the deployment of Roller, as well
> as the original directory structure included in the download for the
> roller
> site. Is the install directly generated automaticaly on first load?
>
> I would be most appreciative if anybody can help me.
>
> Regards,
> Miguel
>
>
>
>




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message