roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Troy Kelley" <tkelley...@gmail.com>
Subject Re: Roller 4.0 Planet Config Issue
Date Tue, 29 Jan 2008 12:43:31 GMT
I figured this out from another recent post.  The code for displaying
the site and planet entries is not the same as the stock code
"_day.vm" that get used in the individual blog pages.  I need to use
the velocity template from the homepage theme and I'll be good to go.

Thanks,

-Troy

On Jan 24, 2008 4:38 PM, Troy Kelley <tkelley353@gmail.com> wrote:
> Thanks Dave, that worked for the individual sites.  I've read the
> template documentation so I think I understand the distinction between
> the base model, site model and planet model.
>
> The only issue that remains is that I'm trying to get my main page
> (the aggregator) to display the aggregated site entries.  I went ahead
> and turned off Planet (for now), since I only want to aggregate
> Site-wide entries and I have my frontpage set as the enabled site-wide
> aggregated front-page.  The Site model appears to be available:
>
> http://blogs.e-gineering.com/roller/
>
> The correct aggregated entry count is displayed.  However, none of the
> actual entries will display.  Using this:
>
>         Entry Count = $site.entryCount
>
>         #set($pager = $site.getWeblogEntriesPager(-1, 10))
>
>         ## show entries
>         #showWeblogEntriesPager($pager)
>
> And still, the ATOM feed from the main page is indeed aggregating the
> entries correctly, so it seems I'm missing something subtle.
>
> -Troy
>
>
> On Jan 22, 2008 10:56 PM, Dave <snoopdave@gmail.com> wrote:
> > On Jan 17, 2008 4:55 PM, Troy Kelley <tkelley353@gmail.com> wrote:
> > > I've read through nearly all of the previous threads, blogs and WIKI
> > > entries out there, but I can't seem to find out what's causing my
> > > specific issue.
> > >
> > > I have a frontpage blog and several individual blogs.  I'm trying to
> > > setup Planet so that all my individual blogs will roll up to the
> > > Planet.
> > >
> > > I installed Roller w/o enabling Planet config and everything was
> > > working great.
> > >
> > > I followed all the instructions for setting up Planet, including
> > > making the frontpage blog the aggregate (checkbox in server settings).
> > >  I created a custom theme on the frontpage site to replace the code as
> > > requested:
> > >
> > > <div class="content">
> > >                                 ##set($pager =
> > > $site.getWeblogEntriesPager($since, $maxResults))
> > >                                 #set($pager = $planet.getAggregationPager($since,
$maxResults))
> > >
> > > While the individual blogs have the reverse.
> >
> > That is the problem.  Don't use the $site model in individual blogs;
> > it is designed specifically for front page use. Try one of the stock
> > Roller themes on Tyler's blog, it should work properly.
> >
> > - Dave
> >
> >
> >
> >
> >
> > > ISSUE:  Individual blogs aren't displaying entries anymore and no
> > > rolled-up entries are displaying on the planet site.  However, the
> > > rolled-up entries ARE displaying on the plant feed:
> > >
> > > http://blogs.e-gineering.com/roller/planetrss
> > >
> > > "Tyler's" entry should appear here, but it isn't:
> > >
> > > http://blogs.e-gineering.com/roller/tyler/
> >
> > - Dave
> >
>
>
>
> --
> ====
>
> Troy Kelley
> tkelley353@gmail.com
>



-- 
====
Troy Kelley
tkelley353@gmail.com

Mime
View raw message