roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave <snoopd...@gmail.com>
Subject Re: $site
Date Wed, 05 Dec 2007 18:00:45 GMT
On Dec 5, 2007 12:41 PM, Odelya Glick <odelya@jpost.com> wrote:
> A. When I write $site - it writes $site.

Sounds like it is not there at all.


> B. Where is the server admin page located?

>From Main Menu page there is a link to the Server Administration page.

- Dave


> -----Original Message-----
> From: Dave [mailto:snoopdave@gmail.com]
> Sent: Wednesday, December 05, 2007 7:35 PM
> To: user@roller.apache.org
> Subject: Re: $site
>
>
> On Dec 5, 2007 11:54 AM, Odelya Glick <odelya@jpost.com> wrote:
> > Well - it's the front page weblog - and it's still doesn't work there.
> > About being aggregated - what do you mean? The Server Admin page - you
> mean
> > to Main Menu page? In version 3.1 I didn't find any parameter for
> > aggregating..
>
> The server admin page has a setting "Aggregated front page feeds" or
> something like that.
>
> Is the $site object present at all? What if you just put $site in the
> page, what does it show?
>
> - Dave
>
>
>
>
>
>
> ****************************************************************************
> ********
> This footnote confirms that this email message has been scanned by
> PineApp Mail-SeCure for the presence of malicious code, vandals & computer
> viruses.
> ****************************************************************************
> ********
>
>
>
>
>

Mime
View raw message