roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From fp <Frank.Pien...@impaqgroup.com>
Subject Re: Struggling to get Roller 3.1 running on Websphere 6.0 (SOLVED)
Date Tue, 02 Oct 2007 10:38:46 GMT

I've updated the security.xml in the property value from j_security_check to
/dstest.jsp 
and in the login.jsp 
<form method="post" 
      id="loginForm" 
      action="<c:url value="/dstest.jsp"/>"
      onsubmit="saveUsername(this)">
But now i get the dstest.jsp not the
http://localhost:9081/roller/roller-ui/login.do
which i ca only call directly
System-out tells me


SRVE0026E: [Servlet-Error]-[action]: java.lang.NullPointerException
	at
org.apache.roller.ui.authoring.struts.forms.UserForm.copyFrom(UserForm.java:203)
	at
org.apache.roller.ui.core.struts.actions.YourProfileAction.edit(YourProfileAction.java:91)
What have you chosen as a_j_s ?


fp wrote:
> 
> thank you rocky24.
> This realy helped me further.
> Now I get an database connection, can register User, but failed to login.
> so I still can't create my first blog :-(
> local Transactionsressource rollback created.
> SRVE0068E: Die Methode service() für das Servlet action konnte nicht
> aufgerufen werden. Ausgelöste Ausnahme: javax.servlet.ServletException
> 	at
> org.apache.struts.action.RequestProcessor.processException(RequestProcessor.java:516)
> ---- Begin backtrace for Nested Throwables
> java.lang.NullPointerException
> 	at
> org.apache.roller.ui.core.struts.actions.CreateWebsiteAction.create(CreateWebsiteAction.java:104)
> 
> SRVE0026E: [Servlet-Fehler]-[action]: java.lang.NullPointerException
> 	at
> org.apache.roller.ui.core.struts.actions.CreateWebsiteAction.create(CreateWebsiteAction.java:104)
> 
> the roller.log has no Excpetions, beside Warnings
> WARN  2007-10-01 16:46:28,296 EhCacheProvider:buildCache - Could not find
> configuration [org.apache.roller.pojos.BookmarkData]; using defaults.
> WARN  2007-10-01 16:46:28,686 EhCacheProvider:buildCache - Could not find
> configuration [org.apache.roller.pojos.CommentData]; using defaults.
> 
> Still need your help, to login
> 
> 
> rocky24 wrote:
>> 
>> 
>> It works on WebSphere 5.1 also....
>> 
>> All the details here....
>>  http://premiertech.blogspot.com/ http://premiertech.blogspot.com/ 
>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Re%3A-Struggling-to-get-Roller-3.1-running-on-Websphere-6.0-%28SOLVED%29-tf4106844s12275.html#a12996380
Sent from the Roller - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message