roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave <snoopd...@gmail.com>
Subject Re: site methods not working
Date Mon, 24 Sep 2007 23:30:02 GMT
Try this:

   #set($pager = $site.getWeblogEntriesPager('nil', $since, $max))

And this might also work with Roller 4:
   #set($pager = $site.getWeblogEntriesPager(null, $since, $max))

- Dave


On 9/24/07, Dudee <guspersson@gmail.com> wrote:
>
> I've got the recent entries method to work now. I've choosed the
> frontpage-theme and it worked. I thaught I could use the recent etries
> method with any theme....
>
> But I do still have one question. How do i get the recent-entries method to
> work when I only want recent entries from a certain blog.
>
> In the guide is says:
> Pager getWeblogEntriesPager(Weblog weblog, User user, int sinceDays, int
> max)
> Get pager that returns WeblogEntry objects from one specific weblog and
> user. Will only return entries
> created in last sinceDays number of days and never more than max items.
>
> But i've tried this and I get nothing. Heres what i've tried
> #set ($since =90)
> #set ($max =10)
> #set($pager = $site.getWeblogEntriesPager('nameoftheblog',$since,$max))
>
>
>
> Dave Johnson-8 wrote:
> >
> > On 9/21/07, Dudee <guspersson@gmail.com> wrote:
> >> Does anybody know what the problem is?
> >>
> >> Dudee wrote:
> >> >
> >> > I can't get the site wide methods to work. I have checked the "Enable
> >> > aggregated site-wide frontpage" box. Here's what my code looks like.
> >> >
> >> > #set ($since =90)
> >> > #set ($max =10)
> >> > #set($pager = $site.getWeblogEntriesPager($since,$max))
> >> > #showWeblogEntriesPager($pager)
> >> >
> >> > What am I missing?
> >
> > I don't see anything obviously wrong. With the default Roller config,
> > the site model only works in a blog that is the front-page blog and
> > that has aggregated front page turned on.
> >
> > Try just putting the word $site in your template somewhere. What do
> > you see? If you just see the word $site in the generated output then
> > you know the model is not present.
> >
> > - Dave
> >
> >
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/site-methods-not-working-tf4485672s12275.html#a12854938
> Sent from the Roller - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
View raw message