roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ryan de Laplante <r...@ijws.com>
Subject Re: Atom links don't filter by category correctly
Date Wed, 30 May 2007 15:19:50 GMT
My fault... my browser cached the feeds.  When I forced a refresh it 
showed me what I expected.


Thanks,
Ryan

Ryan de Laplante wrote:
> Thanks.  Since my blog is the only blog, I've made it the "Front Page" 
> blog.  Aggregated was checked.  I unchecked it and saved.  Now when I 
> click the Java category I see only my Java posts.  Same with a couple 
> other categories.  However most categories still show all posts even 
> though they are filed under General.    I will do some more testing 
> when I get back from work and might file an issue.
>
>
> Thanks,
> Ryan
>
> Anil Gangolli wrote:
>> If you have aggregated feeds checked this is a known behavior that's 
>> been declared to be expected.
>>
>> http://opensource.atlassian.com/projects/roller/browse/ROL-1349
>>
>> If your circumstances differ from what's described there, please file 
>> a new issue with the specifics.
>>
>> --a.
>>
>>
>>
>> ----- Original Message ----- From: "Ryan de Laplante" <ryan@ijws.com>
>> To: <user@roller.apache.org>
>> Sent: Tuesday, May 29, 2007 9:56 PM
>> Subject: Atom links don't filter by category correctly
>>
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I'm using Roller 3.1 and have noticed that when I click on the Atom 
>>> feed links, the output is not filtered by the category I clicked 
>>> on.  There is a separate feed link for each category.   I can see 
>>> the link includes the cat=/category+name in the URL.
>>>
>>> Has anyone else noticed this?
>>>
>>>
>>> Thanks,
>>> Ryan
>>>
>>
>>
>
>


Mime
View raw message