roller-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave Johnson" <snoopd...@gmail.com>
Subject Re: no entries found even when posts exist
Date Tue, 18 Jul 2006 19:47:31 GMT
I wonder if this could be a timezone issue. What time was the post
made and what is the timezone of your blog?


On 7/18/06, Guy Katz <gkatz@allot.com> wrote:
> Hi;
>
> Sorry for the late response – I was away for some time.
>
> Anyway, I did not flush the page cash but I restarted my server many times and I still
have the same behavior.
>
> Where should I look to get a better understanding of what might be wrong. (e.g: look
at the DB at a specific date format, look at a specific source file)
>
> Thanks in advance for any help.
>
> Guy.
>
>
>
> ________________________________
>
> From: <Eric.Bard...@sanofipasteur.com>
> Sent: Tue, 04 Jul 2006 15:52:41 GMT
> To: roller-user
> Subject: RE: no entries found even when posts exist
>
>
>
> Did you try to flush the page cache ?
>
> Eric
>
> -----Message d'origine-----
> De : Guy Katz [mailto:gkatz@allot.com]
> Envoy� : mardi 4 juillet 2006 10:34
> � : roller-user@incubator.apache.org
> Objet : no entries found even when posts exist
>
> Hello;
>
> I am using roller 2.3, internationalized (DB, URI encoding, etc..) with a blog with the
basic
> theme
>
> In the blog page (for example http://localhost:8080/roller/page/gkatz2)
> there is a division by dates (basic theme) showing when the posts were posted. Each date
has
> an image which is a link to that day (for example:
> http://localhost:8080/roller/page/gkatz2/20060702)
>
>
>
> My problem is that when click this image I get a "No entries found for specified date"
get
> even though there supposed to be at least one post for that day, otherwise it would not
show
> on the main blog page.
>
>
>
> Any suggestions on how to investigate this issue?
>
> Any help would be great.
>
> Thanks.
>
>
>
>
Mime
View raw message