roller-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dicky L (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (ROL-1796) Open article show error 404 and couldn't search anything in Chinese
Date Fri, 13 Mar 2009 09:43:07 GMT

    [ https://issues.apache.org/roller/browse/ROL-1796?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14541#action_14541
] 

Dicky L commented on ROL-1796:
------------------------------

The second problem has fixed.
The method is add URIEncoding="UTF-8" to Tomcat/conf/server.xml  "Connector" tag

> Open article show error 404 and couldn't search anything in Chinese
> -------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ROL-1796
>                 URL: https://issues.apache.org/roller/browse/ROL-1796
>             Project: Roller
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 4.0.1
>         Environment: Windows server 2003(free jsp web host)
>            Reporter: Dicky L
>            Assignee: Roller Unassigned
>         Attachments: screen shots.zip
>
>
> These problems are never happen in my laptop.
> First problem, when I deploy the rollerweblogger to the server,I had published a article
and the title is using Chinese, and then I couldn't open it by URL. For example, when I click
the "Read More" or "Comment", the browser will show error 404.
> Another problem, when I use the search function to search a article, I enter a Chinese
keyword but it couldn't find anything and the keyword garbled.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message