roller-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anil Gangolli (JIRA)" <nore...@atlassian.com>
Subject [Roller-JIRA] Commented: (ROL-1442) When we migrated the Roller application from a test server to a production server, the calendar entry doesn't correspond with my browser's URL.
Date Thu, 07 Jun 2007 07:29:55 GMT

    [ http://opensource.atlassian.com/projects/roller/browse/ROL-1442?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_13801
] 

Anil Gangolli commented on ROL-1442:
------------------------------------


Sounds like it may be a timezone issue.  What is the timezone setting for the weblog and what
timezone setting is the JVM running with?






> When we migrated the Roller application from a test server to a production server, the
calendar entry doesn't correspond with my browser's URL. 
> ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ROL-1442
>                 URL: http://opensource.atlassian.com/projects/roller/browse/ROL-1442
>             Project: Roller
>          Issue Type: Bug
>          Components: Configuration & Settings
>    Affects Versions: 3.1
>         Environment: Win2003 server, IIS, tomcat, IIS Isapi/plugin
>            Reporter: Tanh Nguyen
>            Assignee: Roller Unassigned
>            Priority: Critical
>
> Hi 
> I don't know where to send to question to but hopefully you can point me in the right
direction.
> ISSUE:
> When we migrated the Roller application from a test server to a production server, the
calendar entry doesn't correspond with my browser's URL. 
> For example: The blog entry is added correctly on 6/2/2007 but when I click on this date
on the calendar, it would not bring up my entry. If I change the date in the URL from http://blog.xyz.com/roller/Project/date/20070602
to http://blog.xyz.com/roller/Project/date/20070603 my entry would show up. The URL is off
by 1 day. 
> I am using IIS and Tomcat with a Isapi plugin. Could this be causing my problem?

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://opensource.atlassian.com/projects/roller/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message