river-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peter <j...@zeus.net.au>
Subject Re: Test Failures on ARM, maybe I'm missing setup?
Date Tue, 05 Jan 2016 22:39:05 GMT
Thanks Dan, consider it removed.

Sent from my Samsung device.
 
  Include original message
---- Original message ----
From: Dan Rollo <danrollo@gmail.com>
Sent: 06/01/2016 05:34:26 am
To: Cc: dev@river.apache.org
Subject: Re: Test Failures on ARM, maybe I'm missing setup?

I couldn’t find a way to detect if the “-server” switch would be supported without actually running the jvm, and then searching the value of a system property (like: System.getProperty("java.vmname")) for the text: “server”. Seems nasty.


FWIW, the following docs suggest the “-server” mode is the default now on non-32 bit jvms:

(http://docs.oracle.com/javase/8/docs/technotes/tools/unix/java.html - same doc info for other os flavors)


-server 
Selects the Java HotSpot Server VM. The 64-bit version of the JDK supports only the Server VM, so in that case the option is implicit.


I guess I'm trying to make the case that just removing the “-server” arg is acceptable. :)


Dan 


> On Jan 5, 2016, at 11:03 AM, dev-digest-help@river.apache.org wrote: 
>  
> From: Peter <jini@zeus.net.au <mailto:jini@zeus.net.au>> 
> Subject: Re: Test Failures on ARM, maybe I'm missing setup? 
> Date: January 4, 2016 at 9:46:52 PM EST 
> To: "dev@river.apache.org <mailto:dev@river.apache.org>" <dev@river.apache.org <mailto:dev@river.apache.org>>

>  
>  
> Is there a way we can detect the platform,  we use server for testing as jit optimisations are more agressive and more likely to highlight problems or bugs?

>  
> Peter. 
>  
> Sent from my Samsung device. 
>   
>   Include original message 
> ---- Original message ---- 
> From: Dan Rollo <danrollo@gmail.com <mailto:danrollo@gmail.com>> 
> Sent: 05/01/2016 08:20:52 am 
> To: dev@river.apache.org <mailto:dev@river.apache.org> 
> Subject: Re: Test Failures on ARM, maybe I'm missing setup? 
>  
> Thanks Greg, and Peter. I was able to apply the “remove -server” fix to qaDefaults.properties, and the test ran fine on a Pi. I’ve attached a patch with these fixes against trunk. If there is a better way to submit such a patch, please point me in the right direction ( - dare I ask about git? :) . 

>  
> Dan  



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message