reef-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Byung-Gon Chun <bgc...@gmail.com>
Subject Intermittent CI test failures (Was: Re-attempt a failed build on a pull request)
Date Fri, 01 Jun 2018 23:01:24 GMT
Hi all,

We discussed intermittent .NET CI test failures a while ago.
What are the root causes of the failures?

Thanks.
-Gon


On Sat, Jun 2, 2018 at 5:20 AM, Scott Inglis <msinglft@gmail.com> wrote:

> Hi Sharath -- yes those test failures look to be intermittent and not a
> result of your change.
>
> On Fri, Jun 1, 2018 at 9:46 AM, Sharath Malladi <
> sharathm@microsoft.com.invalid> wrote:
>
> > Thanks Mariia! I resolved the build failure and pushed new changes. The
> > Appveyor failure now points to test failures - but I see that all pull
> > requests have the test failures. I think this has to do with something
> > external to my pull request now.
> >
> > -Sharath.
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Mariia Mykhailova <mamykhai@microsoft.com.INVALID>
> > Sent: Wednesday, May 30, 2018 4:52 PM
> > To: dev@reef.apache.org
> > Subject: RE: Re-attempt a failed build on a pull request
> >
> > Sharath,
> >
> > Travis CI failure looks like a transient issue. Appveyor build, however,
> > failed on the last three iterations of the PR with the same error, so you
> > probably want to look into that.
> >
> > FileSystem\AzureBlob\AzureCloudBlobClient.cs(83,30): error CS1061:
> > 'CloudBlobDirectory' does not contain a definition for
> 'ListBlobsSegmented'
> > and no extension method 'ListBlobsSegmented' accepting a first argument
> of
> > type 'CloudBlobDirectory' could be found (are you missing a using
> directive
> > or an assembly reference?) [C:\projects\reef\lang\cs\Org.Apache.REEF.IO
> > \Org.Apache.REEF.IO.DotNet.csproj]
> > FileSystem\AzureBlob\AzureCloudBlobClient.cs(94,28): error CS1061:
> > 'CloudBlobClient' does not contain a definition for
> > 'ListContainersSegmented' and no extension method
> 'ListContainersSegmented'
> > accepting a first argument of type 'CloudBlobClient' could be found (are
> > you missing a using directive or an assembly reference?)
> > [C:\projects\reef\lang\cs\Org.Apache.REEF.IO\Org.Apache.
> > REEF.IO.DotNet.csproj]
> >
> > To answer the original question, we don't have access to re-kicking CI
> > builds, so you have to do some trivial commit to the PR to kick them
> again.
> >
> > -Mariia
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Sharath Malladi <sharathm@microsoft.com.INVALID>
> > Sent: Wednesday, May 30, 2018 4:13 PM
> > To: dev@reef.apache.org
> > Subject: RE: Re-attempt a failed build on a pull request
> >
> > Pinging again for help on resolving the build failures on this pull
> > request: https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=
> > https%3A%2F%2Fgithub.com%2Fapache%2Freef%2Fpull%2F1464&
> > data=02%7C01%7Cmamykhai%40microsoft.com%7C80b555b607004412e06408d5c682
> > ec70%7C72f988bf86f141af91ab2d7cd011db47%7C1%7C1%
> > 7C636633187972634873&sdata=bMMdnTED1AI2MIdDs%
> 2BdwfWg3MK7o8uf2zZzkI3y9hJs%
> > 3D&reserved=0
> >
> > From: Sharath Malladi
> > Sent: Friday, May 25, 2018 10:35 AM
> > To: dev@reef.apache.org
> > Subject: Re-attempt a failed build on a pull request
> >
> > REEF devs,
> >
> > I see that the pull request shows that the check for the CI build as
> > failed:
> > https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=
> > https%3A%2F%2Ftravis-ci.org%2Fapache%2Freef%2Fbuilds%
> > 2F383363256&data=02%7C01%7Cmamykhai%40microsoft.com%
> > 7C80b555b607004412e06408d5c682ec70%7C72f988bf86f141af91ab2d7cd011
> > db47%7C1%7C1%7C636633187972634873&sdata=mxLkxCd9b3Lv3yD3pv%
> > 2BNOdN5O3M4w0eC7kmAiqOYTYM%3D&reserved=0
> >
> > The log file does not show any useful information on why it failed. Also,
> > the build had succeeded on a prior iteration<https://na01.
> > safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Ftravis-
> > ci.org%2Fapache%2Freef%2Fbuilds%2F382850420&data=02%
> > 7C01%7Cmamykhai%40microsoft.com%7C80b555b607004412e06408d5c682ec70%
> > 7C72f988bf86f141af91ab2d7cd011db47%7C1%7C1%7C636633187972634873&sdata=
> > wjAj7scoa90BGSZR8qiV1fX36a9drdPXm%2BTQnw7r0O4%3D&reserved=0> of the pull
> > request and I suspect that this may be an intermittent issue in the build
> > system. How do I kick off a build again without having to submit another
> > commit?
> >
> > -Sharath.
> >
>



-- 
Byung-Gon Chun

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message