qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From eric73 <ericclapp...@eaton.com>
Subject Re: Qpid dispatch router issue
Date Tue, 02 Aug 2016 14:56:38 GMT
Hello Ted,
Thank you for your reply.
In the second test which I described, I use qpid-dispatch 0.6.0 and it
didn't work...

Here is my  qdrouterd.conf file :
------------------------------------------------------------------------------------------
...

container {
    workerThreads: 4
    containerName: Qpid.Dispatch.Router.A
    debugDump: /home/eric/Bureau/qpid-test/logs/container.log
}

log {
    module: DEFAULT
    enable: trace,debug
    output: /home/eric/Bureau/qpid-test/logs/qpid.log
}

listener {
    addr: 0.0.0.0
    port: amqp
    authenticatePeer: no
}

router {
    mode: edge
    routerId: Router.Test
}

connector {
    name: activemq-broker
    role: on-demand
    addr: XX.XX.XX.XX                        <-- @ of the broker
    port: 5672
    sasl-mechanisms: ANONYMOUS
    allowRedirect: false
}

linkRoutePattern {
    prefix: test_queue
    connector: activemq-broker
}

linkRoutePattern {
    prefix: test_topic
    connector: activemq-broker
}

...
----------------------------------------------------------------
Thanks
Regards



--
View this message in context: http://qpid.2158936.n2.nabble.com/Qpid-dispatch-router-issue-tp7648428p7648543.html
Sent from the Apache Qpid users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message