qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Broadstone <mbroa...@gmail.com>
Subject Re: qpid 0.34 acl issues with auth=no
Date Tue, 01 Sep 2015 18:18:45 GMT
On Tue, Sep 1, 2015 at 10:25 AM, Matt Broadstone <mbroadst@gmail.com> wrote:

> Hi,
> I've got a TravisCI job that runs a set of integration tests against qpid,
> and I'm using the newly uploaded qpidd 0.34 for ubuntu, from the
> `qpid/testing` PPA. I generally run the tests with auth disabled, using the
> following travis configuration:
>
> before_script:
>   - sudo add-apt-repository ppa:qpid/testing -y
>   - sudo apt-get update -q
>   - sudo apt-get install qpidd qpid-tools
>   - sudo sh -c 'echo "auth=no" >> /etc/qpid/qpidd.conf'
>   - sudo /etc/init.d/qpidd restart
>   - sudo qpid-config add queue test.disposition.queue
>
> This worked perfectly fine with 0.32, however when I run this now I get
> the following error for the last line (queue creation):
>
> Failed: SessionException: ExecutionException(error_code=403,
> command_id=serial(0), class_code=8, command_code=1, field_index=0,
> description=u'unauthorized-access: ACL denied queue create request from
> anonymous (qpid/broker/Broker.cpp:894)', error_info={}, channel=1,
> id=serial(0))
>
> Is there something that's changed wrt ACLs and/or auth=no in version 0.34?
>
> Regards,
> Matt
>

False alarm, this was due to the fact that I hadn't built the precise
packages for ubuntu and it was defaulting back to the 0.14 version included
in precise.

Matt

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message