qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gordon Sim <g...@redhat.com>
Subject Re: detach frame
Date Wed, 10 Jun 2015 11:09:46 GMT
On 06/10/2015 12:19 AM, Matt Broadstone wrote:
> On Tue, Jun 9, 2015 at 6:11 PM, Matt Broadstone <mbroadst@gmail.com> wrote:
>
>> Hi all,
>>
>> I seem to be running into a bug with the cpp broker v0.32 (installed from
>> mcpierce's ubuntu packages) regarding detach frames using a node library
>> I'm working on.
>>
>> I can verify that we are encoding the detach frame appropriately, and
>> running wireshark on the box with qpidd on it indicates that a detach frame
>> has made it over with the expected content. qpidd, however, seems to do
>> nothing with the frame whatsoever. I've run with both debug+ and trace+ log
>> levels enabled, and see nothing related to detaching a frame.
>>
>> Is there an existing bug for this? Or perhaps some sort of divergence from
>> the spec?
>>
>> Regards,
>>
> Matt Broadstone
>>
>
> False alarm, it turns out the "closed" flag was not actually being sent per
> spec! Operator error as usual, apologies for the noise.

Funnily enough I hit the exact same thing yesterday. It is still a bug 
somewhere as the broker should respond with a detach regardless of the 
closed flag.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message