qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Fraser Adams <fraser.ad...@blueyonder.co.uk>
Subject Re: Could NOT find Ruby after system upgrade - any idea what package I might need?
Date Sun, 23 Nov 2014 10:50:51 GMT
D'Oh scratch that
It seems happy now after I had the wit to delete CMakeCache.txt and try 
again :-[

Though I'm not sure why it's saying
Found Ruby: /usr/bin/ruby (found version "1.9.1")

When I've so say also installed ruby2.0???


On 23/11/14 10:44, Fraser Adams wrote:
> Hi All,
> I've just upgraded my system and I'm currently going through the joy 
> of getting all the stuff I need installed in order to compile :-\
>
> One that is currently vexing me is:
>
> Could NOT find Ruby (missing:  RUBY_CONFIG_INCLUDE_DIR) (found version 
> "1.9.1")
>
> My system is now Linux Mint 17 which is based on Ubuntu 14.04
>
> According to Synaptic the ruby related packages I've got installed are:
> ruby
> rubygems-integration
> ruby2.0
> ruby1.9.1
> libruby2.0
> libruby1.9.1
> ruby-dev
> ruby-all-dev
> ruby2.0-dev
> ruby1.9.1-dev
>
> This is with cmake version 2.8.12.2 installed from synaptic
>
> I'm afraid that I know zilch about ruby so it'd be great if anyone 
> could suggest what package (or other setup) I might need to make that 
> bit happy.
>
> MTIA,
> Frase
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message