qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jesus M. Rodriguez" <jmro...@gmail.com>
Subject Re: Adding exchanges with SSL via qpid-config
Date Wed, 25 Jun 2014 21:23:28 GMT
Gordon,

UGH! that was it. We tried ssl:, tcp:, no protocol, and amqps never
occurred to us. Thanks so much.

Sincerely,
jesus


On Wed, Jun 25, 2014 at 4:59 PM, Gordon Sim <gsim@redhat.com> wrote:

> On 06/25/2014 09:43 PM, Jesus M. Rodriguez wrote:
>
>> We've got a qpid C++ broker configured for SSL, and have tried to add an
>> exchange using qpid-config.
>>
>> Trying it without the -ssl options doesn't work (probably expected):
>>
>>     qpid-config add exchange topic event
>>
>> Trying it with various ssl options
>>
>>     qpid-config --ssl-certificate=/etc/pki/pulp/qpid/client.pem --broker=
>> 10.13.137.187:5671 add exchange topic events
>>
>>
>> I can get it working if I set require-encryption=no in /etc/qpidd.conf and
>> restart the broker. Then the qpid-config add exchange... command works.
>> But
>> this is less than ideal.
>>
>> I've searched quite a bit and all of the examples show how to setup qpid
>> to
>> use SSL and standard qpid-config examples, but nothing that shows both.
>>
>> Thoughts?
>>
>
> What error are you seeing? Have you tried with the 'amqps' url scheme,
> e.g. --broker amqps://10.13.137.187:5671?
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message