qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: Serious Bug in AMQP 1.0 JMS Client with persistent messages
Date Wed, 08 Jan 2014 22:39:55 GMT
On 01/08/2014 05:34 PM, uromahn wrote:
> With the patch added to my local sources, I ran a bunch of different tests
> against an ActiveMQ 5.9.0 and 5.10-SNAPSHOT broker using the patched as well
> as unpatched client library.
>
> To summarize my findings:
> 1. running the patched client against ActiveMQ 5.9.0 without sync-publish
> set at all does not seem to force sync-publish which could be proven by
> message loss when killing the broker
> 2. running the patched or unpatched client against ActiveMQ 5.9.0 with
> sync-publish=true set explicitly is publishing one single message and then
> "hanging" on the send() call
> 3. running the patched client against ActiveMQ 5.10-SNAPSHOT without
> sync-publish set at all seems to force sync-publish as demonstrated by *no*
> message loss when killing the broker
> 4. running the unpatched client against ActiveMQ 5.10-SNAPSHOT also seems to
> force sync-publish as demonstrated by *no* message loss when killing the
> broker.
> 5. running the patched or unpatched client against ActiveMQ 5.10-SNAPSHOT
> with sync-publish=true explicitly set is publishing one single message and
> then "hanging" on the send() call
>
> In addition to the "hanging" of the send() call with sync-publish=true set,
> I also sense an issue within ActiveMQ as well.
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://qpid.2158936.n2.nabble.com/Serious-Bug-in-AMQP-1-0-JMS-Client-with-persistent-messages-tp7602408p7602448.html
> Sent from the Apache Qpid users mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org
>
>
You need to build ActiveMQ from source or wait for a new SNAPSHOT build 
as the sync send issue was resolved today with the fix for: 
https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4741

-- 
Tim Bish
Sr Software Engineer | RedHat Inc.
tim.bish@redhat.com | www.fusesource.com | www.redhat.com
skype: tabish121 | twitter: @tabish121
blog: http://timbish.blogspot.com/


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message