qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marko Asplund <marko.aspl...@gmail.com>
Subject proton-j connection to ActiveMQ 5.8 fails
Date Tue, 08 Oct 2013 12:48:05 GMT
Hi,

I'm having trouble connecting to ActiveMQ using QPid AMQP Protocol Engine
0.5.
When I run the unmodified org.apache.qpid.proton.example.Send example class
I get the following error:

[DEBUG] Setting accessibility to true in order to invoke main().
Oct 08, 2013 3:41:32 PM org.apache.qpid.proton.driver.impl.DriverImpl doWait
SEVERE: Exception when waiting for IO Event
java.io.IOException: Invalid argument
at sun.nio.ch.KQueueArrayWrapper.kevent0(Native Method)
at sun.nio.ch.KQueueArrayWrapper.poll(KQueueArrayWrapper.java:200)
 at sun.nio.ch.KQueueSelectorImpl.doSelect(KQueueSelectorImpl.java:103)
at sun.nio.ch.SelectorImpl.lockAndDoSelect(SelectorImpl.java:87)
 at sun.nio.ch.SelectorImpl.select(SelectorImpl.java:98)
at org.apache.qpid.proton.driver.impl.DriverImpl.doWait(DriverImpl.java:83)
...

On the ActiveMQ 5.8.0 server side it seems like the client terminates the
connection abruptly for some reason:

2013-10-08 15:35:51,322 | WARN  | Transport Connection to: tcp://
127.0.0.1:54709 failed: java.io.EOFException |
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport | ActiveMQ
Transport: tcp:///127.0.0.1:54709@5672

Any ideas what's going wrong?

I'm running the example class with the following arguments:
-a amqp://127.0.0.1/test -s foo bar


marko

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message