qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Fraser Adams <fraser.ad...@blueyonder.co.uk>
Subject Proton 0.5 ctest reporting proton-jni test failure.
Date Sat, 05 Oct 2013 08:55:08 GMT
Hi all,
I build and installed Proton 0.5 and it all appeared to build correctly 
(including the bindings).

When I ran ctest from my bld directory I got the following reported:

     Start 1: proton-jni
1/7 Test #1: proton-jni .......................***Failed   37.54 sec
     Start 2: proton-java
2/7 Test #2: proton-java ......................   Passed   54.73 sec
     Start 3: python-test
3/7 Test #3: python-test ......................   Passed   41.69 sec
     Start 4: ruby-unit-test
4/7 Test #4: ruby-unit-test ...................   Passed    0.38 sec
     Start 5: ruby-spec-test
5/7 Test #5: ruby-spec-test ...................   Passed    0.19 sec
     Start 6: c-object-tests
6/7 Test #6: c-object-tests ...................   Passed    0.02 sec
     Start 7: c-message-tests
7/7 Test #7: c-message-tests ..................   Passed    0.00 sec

86% tests passed, 1 tests failed out of 7

Total Test time (real) = 134.63 sec

The following tests FAILED:
       1 - proton-jni (Failed)
Errors while running CTest


Any thoughts? Seems a bit odd given that the proton-java test succeeded 
(I've only build proton-c so far so the proton-java test is likely using 
the JNI stuff I'd assume).

As an aside I did:
ctest -V -R proton-c

As described in the README and got:

UpdateCTestConfiguration  from 
:/home/fadams/qpid/qpid-trunk/proton/bld/DartConfiguration.tcl
Parse Config 
file:/home/fadams/qpid/qpid-trunk/proton/bld/DartConfiguration.tcl
UpdateCTestConfiguration  from 
:/home/fadams/qpid/qpid-trunk/proton/bld/DartConfiguration.tcl
Parse Config 
file:/home/fadams/qpid/qpid-trunk/proton/bld/DartConfiguration.tcl
Test project /home/fadams/qpid/qpid-trunk/proton/bld
Constructing a list of tests
Done constructing a list of tests
Checking test dependency graph...
Checking test dependency graph end
No tests were found!!!

I'm guessing that "proton-c" was a test that's now been removed? doing 
"ctest -V -R c-message-tests" ran fine, so it's probably just a case of 
the README needing tweaked, is that about right?

Cheers,
Frase


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message