qpid-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sandy Pratt <prat...@adobe.com>
Subject RE: Qpid Cluster Errors
Date Tue, 17 Nov 2009 20:54:35 GMT
> Sandy Pratt wrote:
> >> On 11/16/2009 07:26 PM, Sandy Pratt wrote:
> >>
> >>> Hello all,
> >>>
> >>> I've been working with a Qpid of two machines recently.  It's
> working
> >>>
> >> well for the most part, but I've been experiencing a few sporadic
> >> failures.  I've collected logs for them over time, and I was
> wondering
> >> if anyone else had seen anything similar and had any idea what might
> be
> >> happening.
> >>
> >> What version of qpid are you seeing these errors on?  They are
> similar
> >> to
> >> symptoms of bugs that have been fixed on trunk, but if you're seeing
> >> this on
> >> recent trunk then I want to look into it.
> >>
> >>
> >
> > I'm running the 0.5 release, built from the SRPMs in the Redhat
> depot:
> ftp://ftp.redhat.com/pub/redhat/linux/enterprise/5Server/en/RHEMRG/SRPM
> S/
> 
> These issues have been patched on the latest MRG distro release, if you
> update to that, or I can
> help you with that off list if needed. Pulling the latest from RHN will
> also work.
> 

Thanks Carl.  It looks like this might have been the issue: https://issues.apache.org/jira/browse/QPID-1711
?

Sandy


---------------------------------------------------------------------
Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
Project:      http://qpid.apache.org
Use/Interact: mailto:users-subscribe@qpid.apache.org


Mime
View raw message