predictionio-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vaghawan Ojha <vaghawan...@gmail.com>
Subject Re: Invalid app name INVALID_APP_NAME
Date Wed, 19 Apr 2017 03:40:13 GMT
Ya I see! the pio path shouldn't be the problem. But you can easily export
the pio path.

Ya, you can stick with the same pio, but could create new app from scratch,
like downloading the template and creating a new pio app and changing
engine.json.

Hope  this should work.

On Wed, Apr 19, 2017 at 9:22 AM, Ravi Kiran <ravi.gunale@gmail.com> wrote:

>
> I am running "pio build" from template dir.  But pio path is not
> configured. So, everytime I have to give absolute path of pio. Could that
> be a problem (But most queries are working).
> For e.g.
>  ../bin/pio build
> ../bin/pio eval mlframework.AccuracyEvaluation mlframework.EngineParamsList
> ../bin app list
>
> I will made new app right from scratch, even then this issue persists :(
>
> On Wed, Apr 19, 2017 at 9:00 AM, Vaghawan Ojha <vaghawan781@gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> This seems fine, did you make sure to run pio build from that template
>> dir? In case still not working, I would suggest you to delete the
>> wineapp(if you haven't imported the events yet) and recreate a app, and
>> change the engine.json and build again.
>>
>> I had this problem with both MyRecommendation and Universal Recommender
>> as well, in case of MyRecommendation, I rebuilt the app and it worked.
>>
>> Please try that, it may work for you as well.
>>
>> Thanks
>>
>> On Wed, Apr 19, 2017 at 9:05 AM, Ravi Kiran <ravi.gunale@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> [INFO] [App$]                 Name |   ID |
>>>                           Access Key | Allowed Event(s)
>>> [INFO] [App$]                app10 |   10 |
>>>                              mnbvcxz | (all)
>>> [INFO] [App$]         sample_app10 |   11 |
>>>                                 1234 | (all)
>>> [INFO] [App$]         sample_app21 |   13 |
>>>                                 4321 | (all)
>>> [INFO] [App$]         sample_app22 |   14 |
>>>                             4321abcd | (all)
>>> [INFO] [App$]         sample_app23 |   15 |
>>>                            4321abcde | (all)
>>> [INFO] [App$]         sample_app26 |   18 |
>>>                          4321abcdefg | (all)
>>> [INFO] [App$]              wineapp |   19 |
>>>                          wineappeine | (all)
>>> [INFO] [App$] Finished listing 19 app(s).
>>>
>>>
>>> This is output of pio app list
>>>
>>> On Wed, Apr 19, 2017 at 8:42 AM, Ravi Kiran <ravi.gunale@gmail.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> *Contents of engine.json*
>>>>
>>>> {
>>>>   "id": "default",
>>>>   "description": "Default settings",
>>>>   "engineFactory": "mlframework.ClassificationEngine",
>>>>   "datasource": {
>>>>     "params": {
>>>>       "appName": "wineapp"
>>>>     }
>>>>   },
>>>>   "algorithms": [
>>>>     {
>>>>       "name": "naive",
>>>>       "params": {
>>>>         "lambda": 1.0
>>>>       }
>>>>     }
>>>>   ]
>>>> }
>>>>
>>>>
>>>> *Location of engine.json*
>>>> /home/user_name/Documents/code/apache-predictionio-0.10.0-in
>>>> cubating/PredictionIO-0.10.0-incubating/sample_classifier/engine.json
>>>> I have installed template in sample_classifier folder
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Wed, Apr 19, 2017 at 8:32 AM, Vaghawan Ojha <vaghawan781@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> What does your pio app list produce?
>>>>>
>>>>> And can you also send a screenshot of your engine.json. This
>>>>> engine.json should be inside your template directory where you installed
>>>>> your template.
>>>>>
>>>>> I had faced  this issue, but resolved it too. Let me know with your
>>>>> app list screenshot and corresponding engine.json
>>>>>
>>>>> Thanks
>>>>>
>>>>> On Wed, Apr 19, 2017 at 8:45 AM, Ravi Kiran <ravi.gunale@gmail.com>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>>> @Vaghawan, I have updated app_name in engine.json . And then 'pio
>>>>>> Build' and evaluation query. Still this issue exists
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On 19-Apr-2017 8:14 AM, "Vaghawan Ojha" <vaghawan781@gmail.com>
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>> Hi,
>>>>>>
>>>>>> It seems you haven't changed the app name in your engine.json. There
>>>>>> is an engine.json in your template directory, please make sure that
you
>>>>>> have changed that name.
>>>>>>
>>>>>> And it will works. Make sure you input the right appname in your
>>>>>> engine.json.
>>>>>>
>>>>>> Thanks
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Wed, Apr 19, 2017 at 5:33 AM, Ravi Kiran <ravi.gunale@gmail.com>
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Hi,
>>>>>>> When I try to evaluate I am getting following error.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> [ERROR] [Common$] Invalid app name INVALID_APP_NAME
>>>>>>> Exception in thread "main" java.lang.IllegalArgumentException:
>>>>>>> Invalid app name INVALID_APP_NAME
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> I have updated app name in engine.json
>>>>>>> This app is in 'pio app list'
>>>>>>> I have also done 'pio build', 'pio train' and 'pio deploy' before
>>>>>>> running evaluation query.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Can you please help me resolve this query?
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message