portals-pluto-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gonzalo Aguilar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (PLUTO-565) Resource config not found under /WEB-INF/
Date Thu, 28 May 2009 16:59:45 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/PLUTO-565?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Gonzalo Aguilar updated PLUTO-565:
----------------------------------

    Attachment: handle-config-PLUTO-565.patch

This makes pluto handle broken resources better. 

> Resource config not found under /WEB-INF/
> -----------------------------------------
>
>                 Key: PLUTO-565
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/PLUTO-565
>             Project: Pluto
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0.0
>            Reporter: Gonzalo Aguilar
>             Fix For: 2.0.1
>
>         Attachments: handle-config-PLUTO-565.patch
>
>
> It seems that the file "pluto-portal-driver-config.xml" doesn't get deployed to the portal
WEB-INF directory.
> Pluto hangs because the file cannot be found in the context but it says almost nothing
about what file is not found. This path is hardcoded in ResourceConfigReader.class
> I proposed to move the file from 
> ./pluto-portal/src/main/resources/pluto-portal-driver-config.xml
> to 
> WEB-INF directory or update build path in the pluto portal proyect. 
> Also I will atach a patch to handle this situation. 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message