portals-pluto-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carsten Ziegeler <cziege...@apache.org>
Subject Re: Preparing the Pluto Release
Date Mon, 18 May 2009 13:16:24 GMT
Carsten Ziegeler wrote:
> Ate Douma wrote:
>> Carsten Ziegeler wrote:
>>> Ate Douma wrote:
>>>>> Maybe make sure to do a clean install first and I'll update to your
>>>>> latest changes here and try again too.
>>>> Just done that and cannot reproduce your error.
>>>> My guess is you need a mvn clean install first.
>>> No, I tried this before, and the ant script is doing this also. Still
>>> the same problem.
>>> Are you testing the generated tomcat installation from the ant script or
>>> something different?
>> Oh, no. I just tested using against my local Tomcat installation using:
> which version of Tomcat are you using?
Ok, I just deployed to a local Tomcat 5.5 - and then it works for me as
well. Our dist build uses a Tomcat 6..maybe that's the problem?

Regards
Carsten
> 
>>   mvn pluto2:install -DinstallDir=<my Tomcat dir>
>>
>> There must be something wrong in the ant script then.
>> I can help looking into that in a few minutes.
>>
>> NB: I haven't reviewed the ant based assembly yet, but if its not
>> complex, maybe it might be easier replacing it with a
>> maven-assembly-plugin based one? That would even allow "attaching" it to
>> the build and get it "released" with the project together, similar to
>> the source release distros.
> Yes, that would be great; atm I have to clue how to do this with maven,
> therefore I would go with the ant script for now. ( we just have to move
> it to another place so that it gets included in the source maven
> artifact, but that should be easy).
> 
> Carsten


-- 
Carsten Ziegeler
cziegeler@apache.org

Mime
View raw message