portals-jetspeed-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 黎云芃 <loveyoup...@gmail.com>
Subject Re: Can't find UserPrincipalImpl
Date Fri, 25 Apr 2008 13:29:44 GMT
Hi,
    I have encounter your problem before, I find out that you must using 
Tomcat 5.5.23,then you could login, there may be some security change 
from 23 to 26.
    Hope help

sabernethy 写道:
> Hi,
>
> I'm just getting started with Jetspeed. I've been able to create a portal
> via the M2 plug-in, but cannot log in. Tomcat is throwing the following:
>  
> Apr 25, 2008 7:17:38 AM org.apache.catalina.realm.JAASRealm
> setUseContextClassLo
> ader
> INFO: Setting useContextClassLoader = false
> Apr 25, 2008 7:17:38 AM org.apache.catalina.realm.JAASRealm parseClassNames
> SEVERE: Class org.apache.jetspeed.security.impl.UserPrincipalImpl not found!
> Cla
> ss not added.
> Apr 25, 2008 7:17:38 AM org.apache.catalina.realm.JAASRealm parseClassNames
> SEVERE: Class org.apache.jetspeed.security.impl.RolePrincipalImpl not found!
> Cla
> ss not added.
>
>
> I'm using J2 version 2.1.3 and Tomcat 5.5.26 and connection to a mysql DB.
> The J2 tables are being created and populated.
>
> My portal.xml file is as follows:
>
>  <Context crossContext="true">
>
>   <Realm className="org.apache.catalina.realm.JAASRealm"
>          appName="Jetspeed"
>         
> userClassNames="org.apache.jetspeed.security.impl.UserPrincipalImpl"
>         
> roleClassNames="org.apache.jetspeed.security.impl.RolePrincipalImpl"
>          useContextClassLoader="false"
>          debug="0"/>
>
>
> 	<Resource name="jdbc/jetspeed" auth="Container"
>             factory="org.apache.commons.dbcp.BasicDataSourceFactory"
>             type="javax.sql.DataSource" username="j2connect"
> password="blahblah"
>             driverClassName="com.mysql.jdbc.Driver"
> url="jdbc:mysql://sunblade-eri/j2"
>             maxActive="100" maxIdle="30" maxWait="10000"/> 
>
> 	<Valve className="org.apache.catalina.authenticator.FormAuthenticator"
> characterEncoding="UTF-8"/>
>
> </Context>
>
>
> I found a few references to this problem but it seemed like being on the
> current release of J2 should have resolved them.
>
> Thanks,
>
> Scott
>
>
>
>   


-- 
	此致
敬礼
				黎云芃


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-user-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-user-help@portals.apache.org


Mime
View raw message