portals-jetspeed-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Weßling, Achim" <Achim.Wessl...@gt-net.de>
Subject AW: Jetspeed not deploying on Tomcat 4.1.24 LE
Date Wed, 26 Mar 2003 11:05:10 GMT
Hallo,

I had the same probleme under 4.1.18 and get only to work with the full
zipped version! In the LE-versions seams to miss something.

Achim

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Marco Pas [mailto:m.pas@kennisnet.org]
Gesendet am: Mittwoch, 26. März 2003 12:02
An: jetspeed-user@jakarta.apache.org
Betreff: Jetspeed not deploying on Tomcat 4.1.24 LE

Hi,

Anyone some experience in Jetspeed not deploying on Tomcat 4.1.24 LE
I am a total newbie to JetSpeed, so i was going to check it out....
After an attempts to get it installed by dropping the WAR file in the
webapps directory,
i noticed that the Jetspeed WAR file was not extracted. The JetSpeed
directory was created
but it contained no files.....

On the full edition of Tomcat 4.1.24 everything works fine....
Any remarks on that ?

Configuration:
Win2K
Tomcat 4.1.24
JDK 1.4.1.01

gr Marco

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-user-help@jakarta.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message