portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Woonsan Ko <woon_...@yahoo.com>
Subject Re: Migration from Jetspeed2.0-M3 to Jetspeed 2.1.3
Date Mon, 23 Jun 2008 12:50:20 GMT
Hi Beema,

Isn't there any error log in /jetspeed/logs/jetspeed.log file or in TOMCAT/logs/localhost*.log?

Woonsan

--- On Mon, 6/23/08, Beema <bonsu_f@yahoo.com> wrote:

> From: Beema <bonsu_f@yahoo.com>
> Subject: Migration from Jetspeed2.0-M3 to Jetspeed 2.1.3
> To: jetspeed-dev@portals.apache.org
> Date: Monday, June 23, 2008, 9:43 PM
> I'm trying to migrate an existing portal into
> Jetspeed-2.1.3. The portal was
> built in Jetspeed2.0-M3
> I have successfully built jetspeed-2.1.3, also able to
> built the existing
> portal and deployed it in tomcat5.5. But when I start
> tomcat and run the
> portal I get a blank page. I get no error at all. All the
> logs indicate that
> the 'portal-apps' is deployed and started. 
> 
> What am I doing wrong? I have no exprience in Jetspeed.
> Could somebody there
> help me? 
> 
> 
> This is what I got: 
> http://www.nabble.com/file/p18067091/portal_page.jpg 
> -- 
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Migration-from-Jetspeed2.0-M3-to-Jetspeed-2.1.3-tp18067091p18067091.html
> Sent from the Jetspeed - Dev mailing list archive at
> Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> jetspeed-dev-help@portals.apache.org


      

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message