portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timony, Michael" <Michael.Tim...@FMR.com>
Subject Jetspeed 2.1.2 velocity errors on WAS 6.0
Date Wed, 17 Oct 2007 20:46:01 GMT
I am seeing the error messages below on IBM's WebSphere 6.0 (and not on
WebSphere 6.1). This is Jetspeed 2.1.2 built using a 1.4 JVM and Maven2
and deployed to WebSphere 6.0 (1.4 JVM). I have another build using a
1.5 JVM running on WebSphere 6.1 (1.5 JVM) and there are no error
messages.

[10/17/07 16:23:06:573 EDT] 00000034 velocity      I
org.apache.jetspeed.webapp.logging.velocity.CommonsLoggingLog4JLogSystem
logVelocityMessage Null reference [template
'/WEB-INF/templates/layout/html/columns/layout.vm', line 39, column 29]
: ${decoTop} cannot be resolved.
[10/17/07 16:23:06:581 EDT] 00000034 velocity      I
org.apache.jetspeed.webapp.logging.velocity.CommonsLoggingLog4JLogSystem
logVelocityMessage Null reference [template
'/WEB-INF/templates/layout/html/columns/layout.vm', line 39, column 42]
: ${decoBottom} cannot be resolved.
[10/17/07 16:23:06:591 EDT] 00000034 velocity      I
org.apache.jetspeed.webapp.logging.velocity.CommonsLoggingLog4JLogSystem
logVelocityMessage Null reference [template
'decorations/layout/tigris/header.vm', line 1, column 1] : $Id cannot be
resolved.


Line 39 of "WEB-INF/templates/layout/html/columns/layout.vm  contains
this:
<!-- Decorator  $decorator  ${decoTop} - ${decoBottom}-->

If I remove the line, the error goes away. 

I'm not sure what's causing the error in
"decorations/layout/tigris/header.vm". 

The Portal has the following velocity jars:
./WEB-INF/lib/portals-bridges-velocity-1.0.3.jar
./WEB-INF/lib/velocity-tools-1.3.jar
./WEB-INF/lib/velocity-1.5.jar

Thoughts anyone?

Mick

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message