portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vitaly Baranovsky (JIRA)" <jetspeed-...@portals.apache.org>
Subject [jira] Commented: (JS2-751) There is impossible to migrate to jetspeed-2.1.2
Date Mon, 03 Sep 2007 16:08:58 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/JS2-751?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_12524553
] 

Vitaly Baranovsky commented on JS2-751:
---------------------------------------

There is no this problem more.
It looks like page with login form was cached because of this issue:
https://issues.apache.org/jira/browse/JS2-759 (Jetspeed caches content of portal pages unexpectedly)

After resolving this issue problem has gone away.

> There is impossible to migrate to jetspeed-2.1.2
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: JS2-751
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/JS2-751
>             Project: Jetspeed 2
>          Issue Type: Bug
>          Components: Components Core, Security
>    Affects Versions: 2.1.2
>            Reporter: Vitaly Baranovsky
>            Priority: Blocker
>
> I was used jetspeed-2.1-dev (14.07.2006). I have migrated to jetspeed-2.1.2.
> But I can't login. After I press "login" button I'm not logging in. Login
> portlet asks me for login and password as if I guest user. I can't edit
> portlets or layouts. I can't access administrative portlets.
> There is no one error message in catalina.out or jetspeed.log.
> So, logging in doesn't work after migration!
> Algorithm of the migration:
> 1) I've installed jetspeed-2.1.2
> 2) I've inited database
> 3) I've copied all my jars to shared/lib, and deploy all of my portlets
> 4) I've migrate my design from jetspeed-2.1-dev server
>   To migrate design:
>     I've replaced decorations folder of 2.1.2 with my decorations folder
> from 2.1-dev
>     I've modified files WEB-INF/jetspeed-macros.vm,
> WEB-INF/apps/jetspeed-layouts/WEB-INF/portlet.xml and
> WEB-INF/templates/layout/html/columns/layout.vm with my design changes.
> 5) I've restored portal database from 2.1-dev server, have run migrating
> sql script to add new columns and tables, and have copied my custom folders
> from WEB-INF/pages folder of 2.1-dev server (I didn't touch Administrative,
> system, _user and _role folders) to new 2.1.2 portal.
> Before point 5 logging in works successfully. But after point 5 logging in doesn't work!

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message