portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Sean Taylor <da...@bluesunrise.com>
Subject Re: How to correctly set-up php-bridge?
Date Thu, 04 Jan 2007 02:34:53 GMT
Myroslav M. Rozum wrote:
> Hello!
> 
> I'm trying to  get working PHP-bridge but I can't.
> I followed advises from discussion:
> http://www.opensubscriber.com/message/jetspeed-user@portals.apache.org/2005717.html 
> 
> 
> I recompiled PHP with following options:
> ./configure --with-java=$JAVA_HOME --with-servlet=$TOMCAT_HOME
> --prefix=/opt/php/
> 
> I added LD_LIBRARY_PATH to environment:
> export LD_LIBRARY_PATH=$LD_LIBRARY_PATH:/opt/php4/lib/php/
> 
> After all i didn't get working PHP :( it shows me:
> Portlet is Not Available: php::php-demo
> Reason: send
> And a huge exception in catalina.out (file attached)
> 
> Additionally I also tried to change index.php to
> <?php phpinfo(); ?>
> just to be sure that php is running (to omit a all possible issues with
> mysql etc.) But it wasn't helpful.
> 
> Could someone guide me through php-bridge configuration procedure?
> 
additional docs temporarily located here:
http://www.bluesunrise.com/jetspeed-2/bridges/php/

I'll have a closer look at this tomorrow

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message