portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jian Liao <jian.l...@gmail.com>
Subject Re: Missing OJB and log4j configuration files in jetspeed.war
Date Wed, 15 Feb 2006 03:12:09 GMT
Hi randy,
I mean Maven-1. I am not sure if this problem is just for my env. The
following is my patch.
=== project-info.xml
==================================================================
--- project-info.xml    (revision 9399)
+++ project-info.xml    (local)
@@ -161,6 +161,20 @@
               <exclude>**/*.java</exclude>
             </excludes>
           </resource>
+                 <resource>
+                <directory>etc/log4j</directory>
+                <includes>
+                    <include>*.properties</include>
+                </includes>
+            </resource>
+            <resource>
+                <directory>etc/db-ojb</directory>
+                <includes>
+                    <include>*.xml</include>
+                    <include>*.dtd</include>
+                  <include>*.properties</include>
+            </includes>
+          </resource>
         </resources>

         <unitTest>

thanks,
- Jian Liao

On 2/15/06, Randy Watler <watler@wispertel.net> wrote:
>
> Jian,
>
> Are you using Maven1 or Maven2 builds? If I could see your patch... that
> would be helpful :-).
>
> I am having problems getting the attachments. Might be my email reader,
> (evolution here on linux), but I have not received any attachments from
> the last few emails you have sent.
>
> We have made some significant cleanups in the Maven2 build... have you
> tried to build using that recently?
>
> Randy
>
> On Tue, 2006-02-14 at 18:35 +0800, Jian Liao wrote:
> > Hi,
> > I check out j2 svn head and the build process is smooth. But when I
> > start tomcat-5.5.12, it report a FileNotFoundException and start fail.
> > IIUC it is caused by OJB and log4j configuration files not copied from
> > src/etc/db-ojb, src/etc/log4j to jetspeed.war/WEB-INF/classes.
> > Has anyone encounter this problem? Attachment is a patch for it.
> >
> > --
> > thanks,
> > - Jian Liao
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
> > For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
> For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org
>
>


--
thanks,
- Jian Liao

Mime
View raw message