portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charlie Sandberg <sandber...@yahoo.com>
Subject Re: [jira] Commented: (JS1-527) A portlet error caused page to not br rendered
Date Sat, 02 Apr 2005 03:07:34 GMT
that problem was in early december 2004,  I can't even remember my password from that project.
 
thanks nevertheless

"Jeremy Ford (JIRA)" <jetspeed-dev@jakarta.apache.org> wrote:
[ http://issues.apache.org/jira/browse/JS1-527?page=comments#action_62019 ]

Jeremy Ford commented on JS1-527:
---------------------------------

For future reference, you might try looking for the local-portlets.xreg file. This file will
contain the newly created portlet. Also, you might try manually editing the psml file that
you were trying to edit through the psml customizer and remove the reference to the newly
created portlet. Removing portlets.xreg is not a good idea since many portlets that Jetspeed
relies on are located there.

> A portlet error caused page to not br rendered
> ----------------------------------------------
>
> Key: JS1-527
> URL: http://issues.apache.org/jira/browse/JS1-527
> Project: Jetspeed
> Type: Bug
> Components: Portlets
> Versions: 1.6-dev
> Environment: Windows XP, Jetspeed1.6-dev,
> Websphere test env in WSAD.
> Reporter: charles sandberg

>
> I built jetspeed 1.6 using maven. Then I imported the war into WSAD.
> Everything was great, I was tinkering with building/deploying portlets, as I need to
install portlets from WSAD, Notes, and Documentum.
> After some struggle to discover where to put my classes and xreg's. I decided to download
another's portlet and install it. I logged in as admin and went tot the portlet browser and
added a class (portlet) to the portlet browser, I then created a new pane and edited that
pane and added this new portlet to the pane. There was an error in during the new portlet
class rendering and there was an exception thrown. 
> I couldn't get back to the page to remove the portlet, since any time admin logged in
there was this big error message.
> I realize that as a newbie there might have been a simpler solution. I removed the portlet.xreg
and the local-portlet.xreg from the conf directory and bounced the server to get back to the
page/pane that I was working on.
> So I guess this isn't a bug but a feature! Thanks for this great tool! I am really falling
for jetspeed! 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:
http://www.atlassian.com/software/jira


		
---------------------------------
Yahoo! Messenger
 Show us what our next emoticon should look like. Join the fun.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message