portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jetspeed-...@jakarta.apache.org
Subject [jira] Commented: (JS1-507) Layout completly changes when editing property topnav.logo.file
Date Fri, 23 Jul 2004 07:14:18 GMT
The following comment has been added to this issue:

     Author: Bernhard Boehm
    Created: Fri, 23 Jul 2004 12:13 AM
       Body:
OK, I think I found a solution - it is possible to change that logo within the admin tools
(Header Design) and when I change the picture there the layout stays correct.
But, as I see now, the JetspeedRessource.properties file changes completely and that is why
my changes directly in the file did not work - strange anyway...
---------------------------------------------------------------------
View this comment:
  http://issues.apache.org/jira/browse/JS1-507?page=comments#action_36840

---------------------------------------------------------------------
View the issue:
  http://issues.apache.org/jira/browse/JS1-507

Here is an overview of the issue:
---------------------------------------------------------------------
        Key: JS1-507
    Summary: Layout completly changes when editing property topnav.logo.file
       Type: Bug

     Status: Unassigned
   Priority: Major

    Project: Jetspeed
 Components: 
             Layout
   Versions:
             1.5

   Assignee: 
   Reporter: Bernhard Boehm

    Created: Thu, 22 Jul 2004 5:16 AM
    Updated: Fri, 23 Jul 2004 12:13 AM
Environment: Windows 2000 Server

Description:
I just installed the latest version of Jetspeed (1.5) on a windows 200 server. After the installation
everything looks fine (the startpage ../jetspeed/portal includes 5 portlets with a nice layout).

As soon as I only change the property "topnav.logo.file" in the JetspeedRessources.properties
file (I use another picture with exactly the same size in pixels), and restart my tomcat server,
the layout changes so that only the headers of the portlets are still visible but not with
the style (blue background) they had before and also not as well positioned as before!

I did not make any ohter changes than the one described in the property file. When I change
this property back to the old value (image/jetspeed-logo_1.5.gif) the layout still is destroyed
and the only thing I can do is to redeploy the original war-file!

What did I do wrong?!


---------------------------------------------------------------------
JIRA INFORMATION:
This message is automatically generated by JIRA.

If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa

If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message